Diary 43 | Bloomon & bruiloft

Goedemorgen! Wat een week, met een vrijgezellenfeest en een bruiloft. Er werd ook nog eens een prachtige Bloomon bos bezorgd, die staat te pronken op tafel.

 

Zondag is het vrijgezellenfeest van Maaike, we gaan servies schilderen! Best lastig om te bedenken wat je dan gaat tekenen/schilderen, het is immers niet voor jezelf.

Crea oma heeft weer een stoer broekje gemaakt, zo lief. Van zachte sweatstof, zit vast heel lekker.

Maandag komt mijn tante op kraambezoek om Kaj te bewonderen, heerlijk even gekletst.

Als je zijn handje vasthoudt knijpt hij er zachtjes in, zo schattig.

Het is nog steeds zomer voor mijn gevoel, met al die zon. Heerlijk zo ‘s morgens de zon in huis.

Donderdagavond staan mijn moeder en zusje met hun webshop op een fashion event. Ik kom natuurlijk even langs om te kijken en te shoppen.

Ik ga met een zwart wit gestreepte blouse naar huis, plus goodiebag en nieuw kapsel.

De dames van kapperszaak In4hair, die ook op het event waren, wilden graag mijn haar stylen en vlechten. Nou, fine by me en superlief natuurlijk! Ik had de volgende dag meteen een mooie slag in mijn haar voor de bruiloft.

‘s Avonds (laat, half 10!) wordt mijn Bloomon bos bezorgd. Ik kreeg een cadeaubon voor mijn verjaardag, dus dit is eigenlijk nog een cadeautje. Het voelt ook zeker zo, als er bloemen aan je deur worden bezorgd.

Een mix van pastelkleuren en herfsttakken, mooi hoor!

 

Vrijdag ben ik aanwezig bij een prachtige bruiloft, Maaike gaat trouwen! Ik ken haar al sinds groep 6 en dit jaar zijn we beide getrouwd en straks ook nog buren van elkaar, leuk hoe dat op elkaar lijkt.

Overal accenten in koperkleur en de locatie was echt fantastisch mooi.

Outfit van vandaag, een nette zwarte broek met mijn nieuwe blouse. Als ik de foto zo zie lijkt het wel alsof ik bij Footlocker werk hahaha. Ik voelde me er heel fijn in, met wat zwangerschapskilo’s teveel en een slappe buik.

En natuurlijk armbandjes van Lief en Leer! De meest linker is daar niet van, die heb ik al heel wat jaren. De kralenbandjes en schakelarmband kun je bij Lief en Leer shoppen!

Peace out! Nee hoor, dit is gewoon toeval haha. Heerlijk boxpakje van Prenatal, lekker zacht en warm. Zaterdag lekker rustig aan na een intensieve dag gisteren, wat rommelen in huis.

Tot volgende week!

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *