Diary 42 | Feestje & kraambezoek

Goedemorgen! Een gezellig weekje met een feestje, gezellig kraambezoek en ook nog een fantastisch weer. Ik heb onder andere bijna elke dag gewandeld, dit deed ik nog meer:

Geen foto van het feest zelf (te gezellig), maar dit was mijn zaterdagavond! Ik was wel weer ‘op tijd’ thuis, voor Kaj.

Kraambezoek van lieve vriendinnen, heerlijk zitten kletsen en kijk nou wat een leuke cadeautjes. Ik vind de kleding zo stoer en het badboekje gaat vast een hit worden.

Maandag staat Postnl voor de deur met twee grote pakketten. 240 luiers voor Kaj en 2 paar schoenen voor mij!

En nu nog even bedenken waar ik deze giga hoeveelheid ga laten de komende tijd.. (onder de commode!)

Ik hou een dagboek bij sinds Kaj geboren is, elke dag schrijf ik hoe ik het moederschap ervaar en hoe het met Kaj gaat. Het gaat zo snel en ik ben zo vergeetachtig, dat ik alles wil opschrijven. Elke dag even een paar minuten voor zitten, zo leuk voor later.

Nieuwe schoenen, gewoon van Van Haren. De bikerboots zijn wellicht wat saai, maar ik hou niet van veel poespas. En chelsea boots met blokhak, zodat ik er ook nog een beetje fatsoenlijk op kan lopen.

Ik vind de kussens op de bank een beetje sneu, dus ik haal een aantal extra kussenvullingen bij Action en prop die erbij. Nu zijn ze lekker dik en stevig, much better.

Handige actie van mij, in februari al wat van de zomercollectie van Prenatal inslaan. Leuk pakje in 56, kan hij dan mooi nog een tijdje aan in die maat. Dacht ik. Want ja, normaal gezien is het in oktober veel te koud voor korte mouwen. Dus nu met het warme weer deze week maar even heel veel aan, staat zo leuk en vrolijk.

Hemarkt, 1+1 op alle artikelen in de sale. Ik scoor 8 rompers voor 8,50, dat is een leuke aanbieding! Alvast een maatje groter, dan heb ik dat maar op voorraad. Rompers in 50/56 past hij nu namelijk nog prima.

Zaterdag eerst een flinke wandeling, daarna ‘s middags kraambezoek. Veel te gekke cadeaus, niet normaal. Voor de liefste een pakketje, voor mij deze heerlijke Rituals spulletjes en dan ook nog wat voor Kaj.

Hij gaat in ieder geval erg lekker ruiken, hmm. Superlief!

Tot volgende week!

Liefs Iris

1 Reactie

  1. Cindy
    oktober 14, 2018 / 13:57

    Wat een lieve foto met die kleine voetjes! En wat zijn jullie heerlijk verwend, spulletjes van Rituals zijn zo lekker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *