Diary 41 | Heel veel leesvoer

Toch wel het thema van de week denk ik, aan de foto’s te zien. We gaan naar de bieb en een aantal keer naar de boekhandel, leesvoer!

Zondag een familiedag, gezellig!

‘s Middags aan de kook voor de mini, kunnen we weer even vooruit.

Op maandag gaan we naar de bibliotheek voor het boekstart koffertje. Als je kindje 3 maanden is, krijg je een brief met een bon thuisgestuurd. Daarmee kun je je gratis inschrijven voor de bieb en krijg je een koffertje mee met twee boeken. Ik ben groot voorstander van veel (voor)lezen, dus ik juich het alleen maar toe. Nu de bieb op loopafstand is, hebben we het koffertje gehaald, leuk!

Het is ‘s avonds al zo vroeg donker, even aan wennen hoor. Maar wel leuk dat de kaarsjes weer aan kunnen.

Huishouddagje, wassen, soppen.

Online zie ik het tijdschrift Kiind voorbij komen, over natuurlijk ouderschap. Ik wil ‘m wel eens proberen en ga naar de boekhandel om hem te kopen. Er komt binnenkort een blog over online!

Bij de boekhandel halen we deze boekjes. Het is kinderboekenweek en ik wil er een traditie van maken elk jaar een boekje uit te kiezen met de mini. Ik heb al erg veel boeken als juf, maar er kunnen altijd een paar mooie klassiekers bij.

Bij de bloemist zie ik berenklauwen staan, jaaaaaa. Die wilde ik al een tijdje hebben, maar nergens te vinden. Ik scoor een joekel van een berenklauw en die staat nu te pronken op de eettafel.

Deze foto app ik naar mijn beste vriendin, nieuw leesvoer! Na het lezen gaan ze naar haar, de stapel wordt al groter haha.

Cadeautjes ingepakt voor een kraambezoekje. Bij Kruidvat hebben ze hele leuke Nijntje spullen, dus ik scoor een leesboek, buggyboekje en van die stapelbakjes.

Op Etsy bestel ik twee ringen, met een maansteen en een labradoriet. Past mooi bij de armbandjes met edelstenen die ik draag. Als je hier een blog over wilt lezen, laat me maar weten!

Dat was ‘m alweer. Een fijne week, met weer allerlei leuks. Volgende week nog een laatste week werken voor de herfstvakantie, ook erg fijn. Tot volgende week!

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *