Diary 40 | Een (te) drukke week

Wow, wat heb ik deze week veel gedaan. Een concert, schrijfles, visite, werken.. Allemaal leuk!

Zondag komt mijn oma op bezoek. Het huis showen en bijkletsen. Mijn moeder en zusjes zijn er ook, heel gezellig. Ze geeft dit leuke setje van Douglas cadeau, lief!

Ik krijg ook dit keukentje van haar. Hier heb ik als mini-Iris zo vaak mee gespeeld! Wat bijzonder dat ze het nog heeft bewaard.

Expeditie Robinsonnnn

Dinsdag komt een buurvrouw op visite, met deze mooie bloemen. We hebben een tijd zitten kletsen en natuurlijk het huis weer laten zien.

Met de Bol 10 daagse scoor ik deze autostoel voor de mini, met vette korting. We waren al even op zoek, maar konden er maar niet een vinden die aan onze eisen voldeed en ook nog een beetje te betalen was. Deze is zonder Isofix basis, maar voldoet verder aan onze wensen. En.. je kunt ‘m draaien zodat je niet in ingewikkelde houdingen in je auto hoeft te hangen om je kind in de snoeren, toppp.

Dinsdagavond gaan we naar Paradiso, voor een concert van mijn favo bandje. Ze brachten 15 jaar geleden een cd uit, waardoor ik ze ontdekte en mega fan werd. Nu speelden ze dit album van voor tot achter weer live, plus nog veel meer nummers. Wel gek hoor, vroeger was ik een echte fangirl, maar na 10 jaar ben ik toch wel echt te oud geworden voor dat soort praktijken. Maar het was nog steeds even gaaf!

Op zaterdag bak ik koekjes, de boter moest op en ik had zin om wat te bakken. Deze koekjes komen uit het bakboek van Ellouisacooking. Eigenlijk hoor je ze nog op elkaar te plakken, zodat het duo koekjes worden. Maar zo los waren ze ook erg lekker.

Mijn (stief)vader is jarig, dus we gaan op visite!

Ik blijf mee-eten, helemaaaaaal geen straf met pizza en tiramisu toe.

En mijn zusje doet mijn nagels, love it. Ze is zo goed!

Tot volgende week!

Liefs Iris

1 Reactie

  1. Margot
    oktober 6, 2019 / 16:59

    Wat een gezellige week Iris! Leuk verslag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *