Diary 40 | Cadeautjes & keukenjacht

Goedemiddag! Wat een weekje weer, met kraambezoek en een middag op zoek naar een keuken. Want ja, die dingen gaan ook gewoon allemaal door!

Knuffelen op de zondagochtend, heerlijk!

Na de bruiloft heb ik een vitrinekastje ingericht met allerlei aandenken zoals de trouwkaart, een bedankje, roos uit mijn bruidsboeket en wat kleine decoratie. Dit wilde ik ook doen voor Kaj, met allerlei aandenken aan zijn geboorte en kraamweek. Het kastje is van Ikea, erg leuk om zo te gebruiken.

We hebben een nieuwe serie ontdekt, die werd ons aangeraden door vrienden. Dus dat kijken we nu regelmatig ‘s avonds, hij is spannend!

Woensdag ga ik naar de markt, brood en fruit halen en ik neem meteen een bos zonnebloemen mee. Staat lekker vrolijk en ze blijven lang mooi. Overigens de enige gele bloemen die ik in huis haal, want geel komt er bij mij normaal gesproken niet in.

Oma komt op kraambezoek, haar eerste achterkleinzoon bewonderen. Ik vind het maar bijzonder hoor, dat ik drie oma’s heb die dit mee mogen maken. Hij krijgt een supercadeau, het grote voorleesboek van Jip en Janneke. Ik heb de mijne ook nog van vroeger, wat heeft mijn moeder daar veel uit voorgelezen aan mij. Dit is de vernieuwde versie, met wat minder ouderwetse woorden. Daar gaat wij lang plezier van hebben!

Hmmm, lekker kroelen! Zijn eerste boxpakjes van Hema worden alweer te kort. Gek, want ik heb er ook twee in dezelfde maat van de laatste collectie en die passen prima.

Heerlijk, aardbeien! Met wat kiwi voor extra ijzer.

We hebben niet alleen veel kaarten gekregen, Kaj is ook enorm verwend met cadeaus! Wat een enorme berg op de kast en zelfs ook ernaast. Aan het einde van de week ruim ik alle cadeaus op, dan kunnen we ze ook in gebruik gaan nemen. De kaarten blijven voorlopig nog even hangen, veel te leuk om af en toe te lezen.

Cadeautjes shoppen! Ik merk hoeveel wij de xl hydrofielen gebruiken, dus dat is altijd een goed cadeau. De boekjes van Kruidvat zijn ook heel leuk, daar hebben we er zelf ook al een aantal van gekregen.

Zonnetje in huis, alles opgeruimd en schoon, love it.

Voor Kaj nam ik ook een aantal boeken mee bij Kruidvat. Die hebben regelmatig prentenboeken in de winkel liggen voor een paar euro. Eric Carle en Kikker zijn altijd goed!

Vrijdag gaan we op jacht naar een keuken voor het nieuwe huis. Dat hebben we vorig jaar ook al gedaan, maar het wordt tijd om een knoop door te hakken. Dit wordt ‘m niet hoor, maar we vinden de strakke stijl en kleuren wel heel mooi.

Zaterdag hebben we de hele dag kraambezoek, waar ik door de drukte foto’s van vergeet te maken. ‘s Avonds shop ik nog het een en ander online met de Glamour day korting, altijd leuk.

Tot volgende week!

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *