Diary 4 | Verjaardag & Allerhande Box

Goedemorgen! Een lekker weekje, met sneeuw, de Allerhande Box, een verjaardag en nog meer leuks.

Op zich een rustige week ook, niet heel veel foto’s. Die zitten er ook tussen, ik merk ook dat ik nog vaker vergeet foto’s van iets te maken dan voorheen, oeps!

Zondag foto’s maken voor Iribella, met mn nieuwe camerariem van jawel, de Action.

Maaltijd uit de Allerhande Box, deze is goedgekeurd!

De volgende dag nog een, die was wat minder. De kip was heerlijk, met harissa. Maar de zogenaamde stamppot vond ik echt niet lekker. Het is een beetje hit or miss met de maaltijden, jammer. Het is handig dat het met de boodschappen kan worden bezorgd, maar ik ben tot nu toe niet zo enthousiast als dat ik was over Hello Fresh.

Ik bestelde deze wantjes bij H&M, als straks de wiegbak eraf gaat en de voetenzak op de wagen, dan zitten zn handjes niet meer lekker warm in die bak. Dit is toch schattig?

Echt weer voor deze week, bankhangen met lekker warme sokken aan. Nu heb ik hier de luxe van vloerverwarming, maar dan nog is het heerlijk.

Bestelling bij Deciem geplaatst. Mijn foundation is bijna op, ik schraap de laatste restjes eruit. Hoewel ik nog een paar fijne heb liggen, zoals de coverage variant en een van L’Oreal, pak ik toch altijd de serum foundation. De caffeine solution was ook al een hele tijd op en nu ik weer werk kan ik die ochtenden wel een oppepper gebruiken onder mn ogen. Dus, hij is weer in huis. En ik bestelde de toning solution mee, om te proberen.

Ik maakte twee fotoalbums, die al een tijd op het lijstje stonden. Van de hoogtepunten van 2017 en mijn buikfoto’s allemaal bij elkaar. Nu die van 2018 nog en dan ben ik weer helemaal bij.

Ik zie dit staan in mn Timehop app, is dat alweer zo lang geleden! In oktober 2013 kocht ik mijn appartement en ik ging er in januari 2014 wonen. Over een paar maanden wordt ons nieuwe huis opgeleverd, dan ga ik dit huis alweer bijna verlaten.

Actiefoto van zaterdagmiddag, bij de verjaardag van Aniek. Wat een leuke en bijzondere middag, heerlijk.

Zaterdagavond, we gaan voor een broodje gyros. Heel gezond is het niet, wel heel lekker!

En we sluiten af met.. Wie is de Mol? Wat jammer dat Nikkie eruit is! Ik vind haar leuk, zo knap wat ze allemaal bereikt heeft met haar Youtube kanaal.

Tot volgende week!

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *