Diary 4 | Rustig aan & Tupperware

Goedemorgen! Ja je leest het goed, Tupperware. Het bestaat nog! Maar verder een rustig en relaxt weekje. Kijk je weer mee in een week uit mijn leven?

Wie is De Mol! Heerlijk dat het weer op tv is. We hebben het zaterdag gemist en kijken het zondag terug.

Elke werkdag begint met make-uppen. Op dit moment gebruik ik deze producten, altijd in deze volgorde. Zie je het doosje van Everyday Minerals? Die heb ik al jaren en vind ik nog steeds heel fijn. Bijna op helaas, maar dit was jaren geleden een enorme hype in beautyblogland.

Vrijdagavond ga ik naar mam, want ze heeft een Tupperware party georganiseerd. Ja jongens, dat bestaat nog. En hoe suf het ook klinkt.. het was eigenlijk heel gezellig! Mijn moeder gebruikt de producten al jaren en ik weet niet beter dan dat ik als kind altijd tupperware bekers en bakjes mee naar school kreeg. Ik gebruik de waterflessen graag, dus die heb ik weer gekocht. Ook een kleine spatel en een set doeken om ramen mee te lappen (ik ben een ramp met ramen lappen, al-tijd strepen!).

Zaterdag, uitslapen! Oh wat vind ik dat heerlijk. Na drukke weken voor de klas (cito’s en snot.. dat vat het wel ongeveer samen) heb ik mijn weekend echt nodig om weer op te laden.

Turks brood tosti, zooooo lekkerrrrrr.

De bol die in mijn kerststuk zat heb ik eruit gehaald en staat nu zo op het kastje. Hij is gaan bloeien, zo leuk.

Deze rekjes zie je op dit moment overal in de winkels. Ik vind ze erg leuk, dus ik ben blij dat ik er ook eentje heb. De kaartjes komen van Kruidvat, het rekje van Action.

Het is weekend, dus maak ik een pizza. ‘Maak’ is een groot woord hoor, het is zo’n setje met deeg en saus van de Appie. Maar deze vind ik wel het allerlekkerst.

En natuurlijk weer Wie is de Mol?? Ik zit op Ruben, vraag mij niet waarom. Ik heb het trouwens 9 van de 10 keer fout, dus vertrouw maar niet teveel op mijn Mol expertise ;-).

Tot volgende week!

Liefs Iris

1 Reactie

  1. Cindy
    januari 28, 2018 / 09:51

    Tupperware, zo suf haha. Maar zulk goed spul. Ooit eens naar zo’n party geweest, denk dat ik rond de 23 moet zijn geweest (dat is dus 25 jaar geleden…). De producten die ik toen heb gekocht, een maatbeker, zie iets soortgelijks op de foto, en wat opbergdozen, gebruik ik dus nog steeds dagelijks! Betere zijn er bijna niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *