Diary 39 | Familiedag & schoolreisje

Goedemorgen! Een fijne week met een schoolreisje en een familiedag. Wel druk zo, maar gelukkig met leuke dingen. Hier zijn de foto’s!

IMG_4467

Zondag heb ik een familiedag, dus natuurlijk taart en veel geklets.

IMG_4469

Maar ook een erg lekkere lunch (en onscherpe foto, sorry!).

IMG_4484

Nog meer lekkers bij Heel Holland Bakt, zo heerlijk kneuterig.

IMG_4496

Dinsdag na het werk nog even naar Action om wat spullen in de slaan voor de klas. Ik neem ook deze busjes mee met thee erin, leuk!

IMG_4499

‘s Avonds heb ik een vergadering van de vereniging van eigenaren van mijn appartement. Dus mijn tas voor morgen alvast klaarzetten en dan gaan met die banaan.

IMG_4502

Ik stop ook een berg dvd’s in mijn rugtas voor in de bus, we gaan op schoolreis naar Arnhem en dat is toch echt wel anderhalf uur rijden vanaf hier.

IMG_4505

‘s Avonds ben ik gesloopt, dus ik duik lekker de bank op met een grote kop thee.

IMG_4516

Vrijdag kijken we een aantal afleveringen van Suits seizoen 7, hellooooo Harvey!!

IMG_4529

Zaterdag is een rustig dagje. Het huishouden doe ik op mijn gemak en ik verander een aantal dingen in huis. Waaronder mijn katoenbollen weer in een vaas, staat meteen zo gezellig.

IMG_4528

En ‘s avonds haal ik ook mijn dienblad weg en verruil deze voor een boomstamplank. Ik kocht deze al jaren geleden bij Action, maar ik geloof dat ze nu weer een soortgelijke hebben.

Tot volgende week!

Liefs Iris

1 Reactie

  1. jantine
    oktober 5, 2017 / 12:06

    Ziet eruit als een leuke drukke week Iris! Wat zien die kroketjes er lekker uit zeg. Katoenbollen blijven leuk he? Hier wordt ook met veel plezier naar HHB gekeken, zo’n leuk programma voor de zondagavond!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *