Diary 39 | Schrijfcursus & koekjes bakken

Een week met een ziek kind, weinig slaap, maar toch ook veel fijne dingen. Hier zie je wat ik de hele week gedaan heb… enjoy!

Het wordt weer sneller donker ‘s avonds, ik heb voor het eerst de kaarsjes aan!

Armbandjes van de dag! Je shopt ze bij Lief en Leer.

Kwasten gewassen. Ik probeerde mij te herinneren wanneer ik dat voor het laatst gedaan had.. schandalig lang geleden, nog voor mijn operatie! Daarna heb ik een tijd lang geen make-up gedragen, maar toch.. eens per maand is toch wel het minimum voor mij.

Aan de wandel met de mini, tussen de buien door.

Snelle Stroganoff uit het nieuwe boek van Lekker en Simpel.

Woensdagavond ga ik naar de eerste les van mijn schrijfcursus. Wilde ik al een tijdje doen, dus tijd om eraan te beginnen. Wel even een drukke dag, omdat ik op woensdag ook werk. Maar fijn om iets voor mijzelf te hebben en het was leuk!

Donderdagavond nog even lezen in bed, de zoutlamp geeft zulk mooi licht.

Zaterdag bak ik maizenakoekjes uit het boek van Ellouisa. Goed gelukt en lekker! Met kokos zien ze er wellicht wat smakelijker uit, maar daar hou ik totaal niet van. Dit is met cornflakes, ook heerlijk.

Deze laatste foto somt de week wel een beetje op.. Al een week een niet fit kind, dat amper slaapt. En wij dus ook niet.. Een dubbele oorontsteking, pff. Veel knuffelen en vertroetelen dus!

Tot volgende week,

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *