Diary 39 | Draagdoek & knuffelen

Goedemorgen! Een rustig weekje, met daarin veel knuffelen en voor het eerst de draagdoek proberen. Maar dat laatste vindt Kaj toch niet zo’n heel goed plan!

Na 2,5 week pas ik mijn oude jeans weer, yes! Niet een van mijn doelen hoor, maar wel fijn dat ik nu wat anders dan een joggingbroek of zwangerschapsbroek aan kan.

Morgen gaat de liefste weer werken na 2 weken. Dus we sluiten de weken samen af in stijl, een ijsje halen!

Kneuterig, maar kijk het elk jaar. Boer zoekt vrouw, heerlijk.

Maandag! Pakketjes wegbrengen naar de Bruna en meteen even boodschappen halen. Bij de Appie zijn er rozen in de aanbieding, die neem ik mee voor op tafel.

‘s Middags even oefenen met de draagdoek. Lijkt mij zo fijn en handig, maar Kaj is niet erg enthousiast. Snel maar weer af, andere keer weer verder oefenen.

De tweede bos rozen staat op de salontafel, gezellig met de kaarsjes aan.

Goedemorgen!! Zo slaapt hij niet ‘s nachts hoor, dan ligt hij in zijn wiegje. Maar na het wakker worden even knuffelen is zo leuk.

Mijn stapeltje op tafel, zodat ik het niet vergeet. Het eerste jaar invulboek dat ik voor Kaj aan het bijhouden ben en een notitieboek. In het boekje schrijf ik elke dag hoe ik het moederschap beleef en hoe het met Kaj gaat. Dat heeft mijn moeder ook voor mij gedaan en vind ik heel mooi om terug te lezen. Ik volg haar voorbeeld en doe het ook voor mijn zoon.

De liefste wilde mij verrassen met een cadeautje en bestelde dit rompertje voor mij (oke, oke, voor Kaj). Mocht je mij niet persoonlijk kennen.. dit is mijn favoriete band! Hij heeft er echt over nagedacht, zo lief.

Eindelijk, de nieuwste Lookfantastic box komt binnen. Wat later dan bij de rest, omdat deze handige harry haar nieuwe creditcardgegevens niet had doorgegeven. Top.

Lekkere trek.

Er komen collega’s van de liefste op bezoek, om Kaj te bewonderen. Wat een superleuk cadeau nemen ze mee!!! Een geschilderd stoeltje geΓ―nspireerd op het geboortekaartje. En ook nog een speenkoord erbij, zo lief.

Ik kan hem soms wel bijna opeten zo leuk is hij. Mijn mooie, lieve Kaj.

Er komt een pakketje binnen waarvan ik geen idee heb dat het bezorgd zou worden. Ik snap er niks van en wil al bijna mijn man de schuld geven. Maar het is cadeautje van een hele lieve vriendin, wat een verrassing!

Zaterdag hebben we geen kraambezoek dus slapen we heerlijk uit en rommelen wat in huis. Naast de gebruikelijke wasjes moet er ook af en toe en babywasje gedraaid worden.. dat zijn toch wel de leukste hoor!

Tot volgende week,

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *