Diary 38 | Leuke pakketjes!

Fijne week weer, met leuke pakketjes die bezorgd werden. Spelen met verjaardagscadeaus, een kraamborrel, we hebben ons niet verveeld.

Nieuwe aanwinst, een zoutlamp. Ik kocht een paar weken terug een waxinelichthouder van himalayazout voor een vriendin. Tijdens het zoeken ernaar kwam ik ook deze lamp tegen. Op de plek waar ik zoiets wilde neerzetten is een waxinelichtje niet echt handig, dus het werd een lamp.

Nog een lamp in dezelfde kast. Dan hebben we op allerlei plekken wat sfeerlicht in de woonkamer.

Broodje pulled chicken, uit het nieuwe boek van Lekker en Simpel, erg geslaagd!

Toen ik dit op Instagram zette kreeg ik meteen een berichtje van een vriendin. We kennen elkaar van de middelbare school en zij wist gewoon nog dat ik destijds al zo’n fan was van deze band. Nog steeds, dus de speciale editie voor de tour die eraan zit te komen moest ik natuurlijk hebben. Een LP en CD, deze fangirl was helemaal blij.

Nog zo’n pakketje waar ik heel blij van werd. De adventskalender van Rituals werd bezorgd. Vorig jaar had ik ‘m ook, beviel prima. Nog even verstoppen tot december…

Vrijdag was ik met mijn klas op schoolreis. Super weer en een hele leuke dag gehad. Bij het winkeltje was zoveel veel leuks te koop, ik kon dit prentenboek niet laten liggen voor onze mini.

We gaan naar een kraamborrel, dus er moet een cadeautje mee. Hierin zit de Philly die ik zelf ook dagelijks gebruik, topding. Met een cadeaubon, kunnen ze zelf wat leuks voor scoren.

Vorige week kreeg ik deze poffertjespan voor mijn verjaardag. Die moet natuurlijk uitgeprobeerd worden! Lekker hoor.

Tot volgende week!

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *