Diary 38 | Bruiloft & genieten

Goedemorgen! Wat is dit heerlijk, genieten van mijn prachtige mini zoon. De nachten zijn niet altijd even succesvol, maar knuffelen maakt alles weer goed.

We hadden deze week een rustige week, kraambezoek, maar ook lekker elke dag even wandelen. De liefste is nu nog thuis van zijn werk, dus genieten met zijn drietjes. Hij gaat morgen weer beginnen met werken, dus dat zal wel even wennen worden.

Elke dag aan de Roosvicee ferro, Floradix en bergen fruit om mijn ijzer en vitamines op te krikken.

Besteld bij Zara voor een bruiloft, maar uiteindelijk wordt het hem niet. Zal ik hem alsnog houden, of stuur ik hem terug?

Boxpakjes, ideaal tijdens het verschonen. Kaj vindt ze wat minder leuk, want die krengen moeten over zijn hoofd.

Aan de wandel! Je ziet hier nog net een klein puntmutsje uitsteken, zo schattig.

‘s Morgens knuffelen in het grote bed, genieten! Wel een beetje wazig, sorry!

Nog een lading potentiele outfits voor de bruiloft. Ik had geen idee of ik hoogzwanger of al bevallen naar de bruiloft zou gaan, dus een outfit kiezen moet nu last minute. Hierin zitten een aantal nette zwarte broeken die ik kan combineren met simpele tops.

Zijn geboortekaartje staat nog steeds te pronken in de woonkamer. Rechts zie je ons kraambezoekboek, wat een aanrader is dat.

Vrijdag is het zover, de bruiloft van de liefste zijn beste vriend. Hij is getuige, net zoals zijn beste vriend voor hem was afgelopen juni. Ik draag uiteindelijk een blauw jurkje van Dorothy Perkins.

Na de ceremonie snel naar huis om Kaj bij oma te laten en terug scheuren met de auto voor het diner. Uiteraaaaaard ga ik voor carpaccio en biefstuk, want dat mag ik nu eindelijk weer.

Tot volgende week!

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *