Diary 35 | Pluktuin & saaiheid

Goedemorgen! Het was een weekje stil hier op Iribella, maar nog geen baby hoor. De laatste loodjes zijn pittig, dus af en toe doe ik gewoon een dag… niks!

Die laatste loodjes zijn echt begonnen, ik merk het steeds meer. Waar ik eerst elke dag nog wel wat deed, doe ik het steeds rustiger aan en moet ik af en toe ook gewoon toegeven aan niets doen.

Zo lief en zo mooi, nog steeds aan het genieten van mijn verjaardagsbloemen.

Zondag is een wat mindere dag. Heb amper geslapen en enorm last van een harde buik die maar niet ontspant. Ik zit eigenlijk de hele dag een beetje op de bank.

Maandag weer op de been. Ik ga met mijn moeder en zusje naar een pluktuin. Heerlijk die afleiding en het was ook echt heel leuk.

Een giga emmer vol bloemen nemen we mee, daar kunnen we heel wat boeketten uit halen.

Maar eerst, nog even ergens lekker kletsen en wat drinken. Uiteraard ook de patatjes besteld waar deze tent zo bekend om is.

Eenmaal thuis hier een klein bosje…

En op tafel een enorme bos! Ben gek op veldboeketten en zelf geplukt is nog veel leuker.

Lief kaartje van mijn zusje en zwager <3.

No baby yet, maar hoe lang gaat het nog duren en hoe zal alles gaan.. ik vind het allemaal maar spannend.

Mijn nieuwe paspoort ophalen, die lag al eventjes klaar. De oude neem ik wel weer mee, al dan wel met gaten erin. Leuk om te bewaren, zeker met de stempel van New York erin.

Afspraak voor de badkamer, we nemen van alles en nog wat door. We zijn er nog niet uit hoor, maar vooral aan het oriënteren.

En ik bestel deze. Wat een verlichting! Ik draag erg naar voren, waardoor die banden af en toe flink te lijden hebben. Dit zorgt voor wat meer stevigheid, heerlijk.

Tot volgende week!

Liefs Iris

1 Reactie

  1. jantine
    augustus 27, 2018 / 19:20

    Ahh succes nog eventjes Iris, spannend hoor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *