Diary 34 | Het wordt steeds saaier..

Grapje hoor, ik doe nog genoeg leuks! Maar ik probeer ook veel rust te pakken en dat resulteert in soms een dag geen foto’s. Dit was mijn week!

Mocht je ooit iets zoeken als voorbereiding op je bevalling, koop dit boek. Hele duidelijke uitleg, met oefeningen en makkelijk leesbaar.

Dinsdag zit ik al heel vroeg bij de verloskundige, daarna door naar het centrum om boodschappen te doen. Ik haal mijn gratis tompouce op (smaakt extra lekker als het gratis is) bij Hema, want ik ben jarig!

En ook voor di mama en de oma’s haal ik wat lekkers.

Leuke post, de proefafdrukken van de geboortekaartjes liggen in de brievenbus.

Veel kaartjes (niet eens alles) en leuke cadeautjes. Ik ben weer verwend!

Dit gebeurt vaak de laatste tijd, een bolle buik met een duidelijke afwijking naar links.. comfortabel is anders kan ik je vertellen..

De liefste neemt een bos rozen mee voor mijn verjaardag, zo lief! Mega lange rozen, dus ik vis mijn grootste vaas uit de berging.

Ik schep vaak op dat ik de liefste moeder heb, maar het klopt dan ook echt. Welke moeder komt er schoonmaken tijdens de laatste zwangere weken? Die van mij dus. Ik vind het huishouden zelf helemaal niet erg om te doen, maar het wordt wel steeds zwaarder lichamelijk. Zeker grote klussen als ramen lappen. Het is weer helemaal spic en span en ruikt zooooo schoon.

Met als resultaat een hele, hele, hele grote berg microvezeldoekjes in de wasmachine.. hihi!

Ik bestel spulletjes om mijn wenkbrauwen en wimpers mee te verven. Mijn zusjes zweren erbij en mij lijkt het ook wel handig als ik daar voorlopig geen omkijken naar heb. Ik doe het al wel eens zelf met een setje van Kruidvat, maar dit is toch echt 100x beter.

Liefs Iris

2 Reacties

  1. Marloes
    augustus 20, 2018 / 16:07

    Lijkt mij leuk om een review te lezen van de wenkbrauw- en wimperverf! Succes met de laatste loodjes!

  2. jantine
    augustus 25, 2018 / 21:30

    Lijkt mij ook leuk om een review te lezen van de wimperverf! Dat lijkt me ideaal! Succes met de laatste loodjes, spannend hoor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *