Diary 34 & 35 | Vakantie & werken

De laatste vakantieweek, de week waarin in mijn lokaal weer inricht en me klaarmaak voor een nieuw schooljaar.

Gek gevoel altijd, nog even vakantie, maar toch ook niet. Afgelopen week was alweer mijn eerste werkweek met de leerlingen, heerlijk weer. Na het avontuur met mijn pols en daarna de verhuizing was ik weer erg toe aan ‘normale’ weken en het gewone leven.

De buit voor de kleine, allemaal nieuwe truien, lange mouwen shirts voor de winter en stiekem nog een met korte mouwen voor nu.

Superlekker weer, dus we gaan voor het eerst barbecuen hier. Net als vroeger thuis, met knakworstjes. Kan onze mini ook een beetje mee eten en stiekem vind ik het zelf ook erg lekker.

Pampers, niet aan te slepen met een baby. Ik heb ze een paar keer in de winkel gehaald met een hele goede aanbieding, maar eigenlijk bestel ik ze altijd online. Een paar maandboxen met goede korting en dan kan ik weer even vooruit. Ik ben overgestapt van de premium protection naar baby dry, scheelt weer iets en is net zo goed.

Kind vermaakt zich in het badje, mama leest ondertussen, goed voor elkaar.

Zondag komen mijn beste vriendin en haar man langs om wat klusjes in huis te doen. Tja, die handige man, die heb ik nou eenmaal niet getroffen haha. We hangen deze plankjes op in de kamer van de mini, staat een stuk gezelliger zo.

Tijdens onze shopsessie zagen mijn moeder en ik een te leuk jasje bij Zara. Niet in zijn maat, dus laten liggen. Online zie ik een nog leukere, die ik uiteindelijk ook bestel voor de komende winter.

Ja, mijn verzameling is compleet! Ik vind dit zulke heerlijke kookboeken, ik gebruik ze heel vaak. Makkelijke recepten, ideaal voor een werkdag of als je in het weekend geen zin hebt uitgebreid te koken. In dit boek staan alle recepten uit hun eerste boek, maar dan in een nieuw jasje. Plus de 50 populairste recepten van de blog.

Ohhhh mijn baby is een jaar! Wat is hij al groot en wat is het leuk om moeder te zijn van ‘m. De slinger is gemaakt door mijn moeder.

Vreselijk verwend op zijn verjaardag! Mijn ouders en zusjes kwamen even langs. Van mijn ouders kreeg hij zijn eerste loopfiets, van mijn zusjes een gepimpt keukentje (zo geweldig leuk!) en van ons een wobbel.

Eerst stond het speelgoed op de grond, om te kijken wat een handige speelplek is. Inmiddels staat er dit kastje, met speelgoed achter de deurtjes en boeken in de vakjes. Staat opgeruimd, maar niet alles is opgeborgen.

Nieuw mandje van Action in de keuken. Ze zijn stapelbaar, dus je kunt er nog meer op elkaar stapelen. Ik heb hem op de broodtrommel staan met kookboeken erin. Misschien bedenk ik er nog een andere plek voor, maar voor nu is het prima.

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *