Diary 31 | Strand & babyshoppen

Goedemorgen! Een heerlijk weekje met alleen maar leuke dingen zoals  ijsjes, het strand, gezellig bijkletsen en babyshoppen. Zo hou ik het nog wel even vol de komende tijd.

Foto’s maken voor komende artikelen. Mijn favorieten, opgemaakte producten en een aantal reviews.

Zo lekker, zeker als het een tijdje in de koelkast heeft gestaan.

Woensdag ga ik met mam de laatste dingen shoppen voor de baby. Daarna nog even knuffelen met Bowie!

Met een koekje erbij.

De Lookfantastic box wordt bezorgd, je ziet de inhoud de komende week.

Ik werk mijn zwangerschapsdagboek bij en maak nog wat lijstjes in een notitieboek.

Bij de Prenatal haal ik een badje met standaard, een thermometer en een luieremmer. Ook bestel ik daar een draagdoek, omdat ik dat graag wil proberen. Eerst een rekbare, omdat daar een newborn meteen in kan. Als het ons heel goed bevalt dan zou ik graag ook een geweven doek willen kopen.

Donderdag ga ik weer shoppen. De laatste spulletjes voor de vluchttas en kraamweek, maar ook wat kleding die ik niet kan weerstaan.

De laatste echo, waar we onze mini nog een keer zien.

Tijdens het opruimen vind ik nog een zak pepernoten met strooigoed. De pepernoten zijn net stenen, maar de snoepjes nog heeeeerlijk. Zit je dan hoor, aan de Sinterklaas snoepjes tijdens een hittegolf.

Naar het strand ‘s avonds, nog even genieten van de tijd met zijn tweetjes <3.

Ijsje halen, de eerste deze zomer! Die viezige bruine kleur is ijs met koffiesmaak. Ik lust geen koffie, maar ben wel gek op chocolade en koekjes met koffiesmaak.. dus ik moest deze uiteraard proberen.

Maaike komt langs om weer gezellig bij te kletsen. Met heerlijke taart!

En ook nog een superlief cadeau. Handgemaakte vlaggen en een baby massageolie van Rituals. Heel lief en zo attent, ik vind de vlaggen geweldig.

Tot volgende week!

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *