Diary 30 | Hittegolf & fotoshoot

Goedemorgen! Deze week heb ik mijn buik vastgelegd met een fotoshoot en verder vooral heeeeeel rustig aan gedaan met de hitte. Dit was mijn week in foto’s!

Op zaterdagavond bellen de buren aan, dat ze de nieuwe camper niet zo handig geparkeerd hadden.. Noooooo! Maar wel fijn dat ze zo eerlijk zijn. Dat wordt dus langs de garage ergens in de vakantie.

Zondag hebben we de verjaardag van de dochter van vrienden. Ze wordt 1, dus daar halen we een doos Duplo voor, altijd goed.

Deze week heb ik een shoot geboekt om mijn zwangere buik vast te leggen. De liefste vindt het vreselijk, dat poseren hahaha. Maar ik vind het zo leuk om er foto’s van te hebben voor later, ik maak er zelf namelijk veel te weinig.

Ook is het heet, heel heet. Zie hier, my new best friend. Ik lig eigenlijk de hele dag in mijn ondergoed voor de ventilator, anders is het niet uit te houden. Leuk man, hoogzwanger zijn met dit weer. Ik hoef mijn teen maar te bewegen of het zweet breekt mij uit.

Wat warms als lunch, met wat extra zout. Couscoussalade met ui, paprika en komkommer. Supersimpel, maar wel erg lekker.

De bos bloemen die ik van mam kreeg staan nog steeds prima met dit weer. Wauw!

Bloggen, bloggen, bloggen.

Er komt een bestelling van Ikea binnen. Ik wil graag zelf gaan, maar de matrasbeschermer en het extra beddengoed heb ik nodig voor de kraamweek, dus bestel ik maar alvast. Ik wil het zo snel mogelijk in huis hebben, maar ga met dit weer echt de deur niet uit voor zoiets.

Ik ga naar de schoonheidsspecialiste om mijn gel nagellak eraf te laten halen. Ik kan er op mijn tenen namelijk niet meer bij. Het duurt 5 minuten en ik ga extra vroeg vanwege de hitte. Daarna duik ik de supermarkt in om watermeloen in de slaan en heel veel ijsjes mee te nemen.

Superleuk dit dekbed, blij mee! En met korting, dat is al helemaal leuk.

Zaterdagavond heb ik een verjaardag, dus aankleden maar en gaan met die banaan. Ik trek voor het eerst sinds weken weer een jeans aan, even wennen weer. Ik heb zelfs een vestje meegenomen voor ‘s avonds, dat is ook al een eeuwigheid geleden haha.

Tot volgende week!

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *