Diary 3 | Lunchen & leesvoer

Deze week een rustige week, mijn tweede werkweek en verder doe ik weinig bijzonders. Wandelen, boodschapjes, lekker lezen en zorgen dat het huis nog een beetje toonbaar blijft.

Wie is de Mol terugkijken van zaterdag, blijft toch echt een van mn favoriete programma’s. Ik ben alleen vreselijk slecht in raden wie het nu uiteindelijk is. Vorig jaar had ik het voor het eerst goed! Ik heb dit jaar ook de app erbij en tot nu toe heb ik nog niet verloren haha.

Druiven, ik eet ze de laatste tijd heel vaak. Ze hebben niet echt een heel uitgesproken smaak en dan vind ik het best te pruimen.

Kon ik niet laten liggen bij Hema. Was in de aanbieding en ik had nog een voucher voor extra korting. Lekker zacht en warm, hmm.

Allerhande Box recept, erg geslaagd deze! Maar niet echt iets wat ik zelf niet had kunnen verzinnen haha.

De mini begint al uit de wiegbak van de wandelwagen te groeien, het duurt niet lang meer. Dus ik bestel alvast een voetenzak, zodat ik tegen die tijd makkelijk kan switchen. De Joolz zak die bij de wagen hoort vind ik belachelijk duur (120 euro…) en de universele zakken eigenlijk bijna allemaal heel erg lelijk. Deze komt door de keuring, niet duur en we lopen niet voor lul, top.

Als ik geen juf geworden was, had een carrière als Ikea monteur wellicht wat voor mij geweest. De mini kan er nog lang niet in zitten, maar het jeukt om hem alvast in elkaar te zetten. Vind ik leuk! En wat is hij mooi, zo blij mee.

Gratis Viva van m’n mini abonnement van de kerstzegels, plus de Viva Mama waar ik een abbo op heb. Genoeg leuks te lezen te komende tijd.

Het oppasboek lezen na een dagje werken. De oma’s schrijven er gedurende de dag in hoe alles gaat. Leuk om de avonturen terug te lezen als ik weer thuis ben.

Heel fijn boek als je zwanger bent of net bevallen. Bij mij kwam hij net te laat, maar er staan zeker heel veel herkenbare verhalen en tips in. Hier ben ik bezig met een review!

Lunchdate met hele lieve vrienden!

In een oud pakhuis, blijft een mooie locatie.

Uh ja.. broodje kroket natuurlijk! Toen ik zwanger was mocht ik veel niet meer eten en ging ik het liefst voor een broodje kroket. En nu ik al lang en breed bevallen ben, nog steeds, hmm.

‘s Avonds gaan we voor iets dat meer culinair verantwoord is haha. De ovenpasta uit de Allerhande box. Zag er lekker uit, dus ik ben benieuwd.

Goedgekeurd!

We sluiten af met de laatste aflevering van Wie is de Mol!

Tot volgende week!

Liefs Iris


3 Reacties

 1. Pauline
  januari 20, 2019 / 12:40

  Wist je dat er ook een β€œNew Born” systeem bestaat voor op de Stokke ? πŸ˜‰ Dan kan hij er al gezellig bij zitten… Hoe duur dat is, durf ik je dan weer niet te zeggen.

  • Iris
   Auteur
   januari 20, 2019 / 12:54

   Jaaaa, wist ik! Maar die vind ik met 90 euro wel heeeel erg duur voor de korte periode die je hem gebruikt.

  • Iris
   Auteur
   januari 20, 2019 / 12:55

   Al kun je ‘m ook tweedehands kopen natuurlijk, dat zal wellicht schelen. Wordt met de tripp trapp zelf ook veel gedaan weet ik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *