Diary 29 | Cadeautjes & vakantie!

Goedemorgen! Een warm weekje, maar wel de laatste die ik aan het werk was! Dat betekent cadeautjes en nu dan eindelijk genieten van een lange vakantie.

Warm! Ontbijten op het balkon, daar is het zo heerlijk koel. Meteen ‘s morgens als ik opsta de deur open, zodat het lekker fris wordt in huis.

Het autostoeltje is ook binnen, kan ik weer iets afstrepen van mijn lijstje. Met isofix systeem en de adapters voor op de kinderwagen.

Cadeautjes maken voor mijn onderwijsassistente en twee klassenouders. Ik ben altijd heel blij met de inzet van ouders in de klas, je kunt niet zonder ze.

Nieuw leesvoer, yessssss.

Ik ben gek op zomerfruit, dus heel blij dat het er volop is. Ik eet deze week heel veel watermeloen en galia meloen, hmm.

Cadeautje van mama, deze supermooie Bloomon bos! Extra leuk begin van de vakantie. En ze kwam mijn enorme tas Balea spulletjes brengen, de inhoud ervan zie je binnenkort voorbij komen.

Vrijdagochtend.. de laatste keer vroeg opstaan voor werk. Ik spring nog net niet uit bed, laatste dagje!

Om de vakantie in te luiden verras ik de liefste met frietjes, burgers en een McFlurry van McDonalds.

Cadeautjes even goed bekijken en uitpakken. Zoveel lieve kaarten gekregen van ouders en leerlingen. Chocolade, tijdschriften, babyspulletjes, zo lief en attent allemaal.

Zaterdag gaan we spontaan lunchen met vrienden, lekker hoor! Omdat ik als zwangere de helft van de kaart niet mag en daarnaast ook geen makkelijke eter ben.. gaan we maar voor een broodje kroket. Heeeeeeeeel vervelend, not.

Tot volgende week!

Liefs Iris

1 Reactie

  1. Margot
    juli 22, 2018 / 22:34

    Wat een mooie boeket!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *