Diary 28 | Nog 1 week, bijna vakantie!

Goedemorgen! Afgelopen week was druk en vol, ik heb eigenlijk alleen maar foto’s van het weekend gemaakt. Die zat gelukkig vol leuke dingen!

De werkweken zijn vol en druk de laatste tijd, het schooljaar is bijna om en er moet enorm veel gebeuren. Voor mij al helemaal, want ik kom na de vakantie natuurlijk niet meer terug vanwege mijn zwangerschapsverlof. Tel daar de hitte bij op en het plaatje is compleet, ik plof als een oma op de bank doordeweeks! Nog een weekje, dan heb ik vakantie. Ik kijk er enorm naar uit, dan kan ik ook Iribella wat meer vullen voor jullie.

Vrijdag eten we makkelijk, pizza it is!

Rondje schoonmaken in huis, tsja, moet ook gebeuren.

Eerst dacht ik nog dat het geluid bij de verbouwende buren vandaan kwam.. Nope! Er ontplofte een blikje croissantdeeg in de koelkast, de andere later ook. Nog nooit meegemaakt hahaha.

Hmmmmmm, zo lekker fris in de zomer.

Suus is jarig, dus we gaan lekker borrelen in de tuin. Gezellig en natuurlijk moet er een cadeautje mee.

Deze kleur droeg ik op mijn nagels tijdens de bruiloft, OPI You’ve got nata on me. Die moest ik natuurlijk ook zelf hebben, dus ik bestelde een flesje op Ebay.

Zaterdag moeten we voor een echo naar het ziekenhuis, alles was verder goed hoor. Daarna lekker patatjes gehaald.

Krijg ik zomaar deze bos bloemen van de liefste. 10 jaar geleden leerden wij elkaar kennen bij Appie en op 16 juli 2018 hadden we onze eerste echte date. Superlief, smelt!

Dit boekje kreeg ik tijdens mijn babyshower, te leuk. Ik plak al mijn echofoto’ erin en schrijf er kort iets bij. Leuk om zo te bewaren, in plaats van in een gratis mapje.

Warm, pffffft! Meteen de deuren open dus ‘s morgens, om het wat koeler te krijgen in huis. Al mag ik niet klagen hoor, warmer dan een graad of 24 wordt het hier nooit.

Deze foto stuurt mijn moeder mij op, ze zijn op vakantie bij de grens en heeft flink voor mij geshopt. De kans dat ik zelf bij de DM kom dit jaar is klein, tegen de tijd dat we een paar dagen weg kunnen ben ik al 36 weken en dan vind ik dat toch niet meer zo’n strak plan. Dat zal afkicken worden hoor, eerste keer geen DM in zoveel zomers.

Tot zondag!

Liefs Iris

1 Reactie

  1. jantine
    juli 17, 2018 / 16:05

    Ah heerlijk die tas vol DM spullen! Altijd als ik ergens DM hoor, moet ik aan jou denken 🙂 Succes de laatste schoolweek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *