Diary 27 | Babystuff en laatste werkweken

Goedemorgen! Wat een megadrukke week heb ik achter de rug, ik ben zo blij dat het weekend is. De laatste loodjes voor de zomervakantie zijn begonnen, nog heel even!

Nog maar twee weken en dan is het al zomervakantie. Aan de ene kant kijk ik er enorm naar uit, want ik merk dat ik het zwaarder krijg lichamelijk. Aan de andere kant mag het ook wel even duren, want mijn to do lijstje is nog lang niet af. Ik ben bijna iedere dag deze week laat thuis en ‘s avonds nog aan het werk om alles op tijd af te kunnen krijgen. De laatste weken zijn altijd pittig als juf, maar nu al helemaal.

Na de babyshower van gisteren doe ik het vandaag rustig aan. Er lag al een hele berg sokjes klaar om te wassen, dus nu doe ik alle andere aankopen en cadeaus er meteen maar bij zodat ik een volle machine heb. Alle bruiloftgasten hadden een paar sokjes voor ons meegenomen, dus onze zoon heeft de komende jaren in ieder geval geen koude voetjes.

Mijn dagboek meteen maar even bijwerken voor week 30. Wat gaat het hard jongens, niet normaal!

Artikelen schrijven voor de komende week.

Met die hitte houden bloemen het helaas niet zo lang vol. De mooiste haal ik eruit en die zet ik in een kleiner vaasje. Zo kan ik er toch nog wat langer van genieten.

Tas met yogaspullen mee en gaan met die banaan. Op maandagavond ga ik naar zwangerschapsyoga en ik vind het elke week weer zo leuk en ontspannend.

Het stipjespatroon van het babynestje vind ik zo leuk! Ik heb ook een aantal andere dingen met stippen en bedacht mij opeens dat ik ook washitape met dezelfde stipjes heb. Ik vond het blauwe tape dat ik eerst gebruikt heb nogal ‘grof’ dus ik vervang het voor stipjes.

‘s Avonds nog even snacken met komkommer en tzatziki, zo lekker.

Er is sale bij Wehkamp en ik had nog een cadeaukaart van een van de babydozen liggen. Dus ik bestel een stapel hydrofiele doeken met korting, altijd leuk! Deze van Done by Deer vind ik zo mooi!

Een relaxte zaterdag met het huishouden en daarna bbq-en bij vrienden. Ik ben echt ka-pot van de week werken, dus ik probeer mij rustig te houden.

Ook nog even aan de slag met deze box, de inhoud ervan komt morgen online!

Tot volgende week,

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *