Diary 26 | OMG een babyshower!

Goedemorgen! Ik ben nog steeds aan het bijkomen van de schrik van gisteren, ik werd verrast met een babyshower! Te leuk en zo lief, het hoogtepunt van de week.

 

Nope, we zijn geen alcoholisten (integendeel, ik drink nooit). Maar ik zet altijd een bezorgmoment van AH vast door er 6 kratten Heineken in te knallen. En ja, met die zwangerschapsdementie moest dat een keer fout gaan natuurlijk. Omdat we niet een week kunnen overleven op bier, ging de liefst toch maar boodschappen halen haha. Nu maar de lijst van deze week op ‘herhalen’ gezet.. in plaats van bier.. is er in ieder geval iets eetbaars in huis als die dementie weer de kop opsteekt.

Drukdruk, woensdag was er de juffendag. Heel erg verwend door mn leerlingen met chocola, bloemen, kaartjes en cadeaubonnen.

Donderdag nog even wat winkels af, waaronder Kruidvat. In de folder stonden leuke babyspulletjes, dus daar heb ik natuurlijk naar gekeken. Ik nam twee xl hydrofieldoelen mee en 3 gewone. De doeken met cijfers erop zijn natuurlijk helemaal juffieproof ;-).

 

Bij Hema kon ik deze vazen niet weerstaan in de Hemarkt. Twee grote en twee kleintjes (handig als je bos bloemen eigenlijk wel weg kan, maar er nog een of twee mooierds tussen zitten.

Zaterdag zou ik ‘s middags bij mam armbandjes gaan maken, dacht ik. ‘s Morgens mijn hele huis al gesopt, dus snel wat mascara op en gaan met die banaan. Staat er toch meer dan 20 man in de woonkamer voor mijn babyshower! Ik was helemaal overdonderd en had echt GEEN IDEE!

Het was een heerlijke middag met namen raden, geboortedatum raden, een quiz, lekkers en vooral absurd veel cadeautjes. Ik vind het zo leuk en vooral zo lief dat iedereen de moeite nam om te komen en wat mee te nemen. Vind dat heel speciaal en ben dankbaar voor zulke lieve familie en vriendinnen.

Niet normaal toch dit?! Een luiertaart, kleding, knuffeltjes en speeltjes, boeken en bonnen. Iedereen had ook wat in het babyshower boek geschreven, een superleuke herinnering is dat voor later.

Tot volgende week!

Liefs Iris

3 Reacties

 1. Bea
  juli 1, 2018 / 13:14

  Aaah, wat een lieve verrassing van je familie en vriendinnen, echt geweldig zo’n babyshower.
  Leuke week weer, enne: proost! 😉

  • Iris
   Auteur
   juli 1, 2018 / 17:26

   Lief he! Ja hahahaha wat een giller die kratten bier, oeps.

 2. jantine
  juli 2, 2018 / 19:39

  Ah wat een leuke verrassing van je familie en vriendinnen! Fijne week weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *