Diary 25 | Vaderdag, verjaardagen en een babynestje.

Goedemorgen! Een dagje later vanwege ernstige zwangerschapsmoeheid. Niet zo gek na een hele drukke en volle week. Dit is wat ik zoal gedaan heb!

 

Dit rompertje geef ik de liefste cadeau voor Vaderdag. Hij is dan nog niet echt vader, ik vond hem te schattig om te laten liggen.

Daarna door naar een kinderverjaardag. De jongste dochter van mijn beste vriendin is jarig, alweer twee jaar geworden.

En natuurlijk is het ook vaderdag, dus taartjes eten bij mijn ouders!

De babybuik van 28 weken, terwijl ik eigenlijk alweer 30 weken ben inmiddels! Het gaat zo ontzettend snel, niet normaal.

De gellak van mijn bruiloft is eraf (kon echt niet meer die uitgroei), dus we knallen er een nieuw lakje op.

Daarna deze bijwerken voor de afgelopen week. Ik vind het heel leuk om dit bij te houden, voor later, maar ook omdat ik nu alweer zoveel vergeet.

Na de yoga en een douchebeurt dacht ik.. lekker, een nieuw serum proberen. Uit dezelfde lijn als de bodycream waar ik nu zo gek op ben. Maar ik had even niet gezien dat er mint in zit, getver!! Een tintelend gezicht, top.

Dinsdag komt de kraamhulp voor een intake langs. Daarna ook nog mijn moeder om dit veel te leuke babynestje te brengen. Ze heeft hem zelf gemaakt en ik vind dat zo verschrikkelijk lief. Wat een leukerd he!

Trek in koekjes.. dus dan bak je koekjes.

Een geschenk uit de hemel, bij een jeukende buik. Het is niet voor te stellen jongens, maar het bestaat. Dus een laagje mentholpoeder en we kunnen er weer een nachtje tegenaan.

Zaterdag is een drukke dag, met de boodschappen, het huishouden en een kinderverjaardag. Hierin zitten toet toet auto’s, voor de jarige job!

Tot volgende week!

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *