Diary 24 | Project baby & huis

Goedemorgen! Alweer twee weken getrouwd, maar ook alweer druk bezig met de andere twee grote dingen die gaan komen, namelijk een baby en een huis!

Mijn nieuwe tas komt binnen met de post. Van dit merk heb ik al de mommy bag, maar ik wilde ook nog de reusachtige shopper (lees: Ikea formaat) om als vluchttas te gebruiken.

Mama kwam dekentjes en hydrofiele doeken brengen die ze zelf heeft gemaakt. Het staat zo lief en zo mooi.

Bloed prikken, dat hoort er ook allemaal bij. Niet mijn favoriet, maar gelukkig stond ik nu na 5 min weer buiten en niet na 45…

Deze leuke kussenhoezen scoorde ik bij Action, voor op het balkon. Fleurt de boel weer een beetje op, nu nog plantjes.

De combinatie lange werkdag, trek, zwanger en een schap vol snoep en snaaiwerk.. heeft dit als resultaat.

We kregen op de bruiloft al van alle daggasten sokjes (onze mini heeft de komende jaren geen koude voetjes in ieder geval), heel erg leuk. Maar ook bedrijven zijn er gek op blijkbaar, nog meer sokjes!

Op zaterdag ben ik vooral bezig in huis en gaan we ‘s middags op pad voor een vloer. We willen graag een gietvloer en kijken ook naar wat andere alternatieven. Ook dat gaat allemaal door en we moeten toch echt keuzes gaan maken en de grote dingen gaan aanschaffen.

Volgende week weer drukdrukdruk met werk en dingen rondom de baby (intake kraamverzorging en check up bij de verloskundige), maar wel al bijna zomervakantie.. aftellen!

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *