Diary 22 | Wedding preps & the big day!

Goedemorgen! Alweer een diary die ernstig te laat is, oepsie. Maar ik heb een heel goed excuus, want ik ben  afgelopen vrijdag getrouwd! Nu ik weer een beetje mezelf ben na uren slapen maak ik voor jullie mijn diary.

Maandagochtend… warm! Ik word de hele week rond een uur of 5 wakker doordat het raam wagenwijd open staat en de gordijnen half open staan. Snel de balkondeur open voor frisse lucht en het raam op kiepstand zodat de gordijnen dicht kunnen. Daarna slaap ik lekker door tot de wekker gaat.

Bij Zeeman haal ik een hele berg jurkjes en wijde broeken voor dit warme weer en de zomer. Hier past mijn  buik voorlopig nog in, yes. Ik heb 3 zwangerschapsjeans en die zijn met 1000 graden toch echt te warm.

Woensdag ga ik naar de schoonheidspecialiste voor een behandeling. Een heerlijk schoon huidje voor de grote dag.

Ook pas ik mijn trouwjurk weer nadat hij vermaakt is. Hij wordt daar ter plekke nog een keer vermaakt zodat hij helemaal perfect zit en ik hem mee mag nemen.  Hier had ik veel spanning om, zo kort voor de bruiloft nog de laatste aanpassingen en weten of hij echt perfect zit.

Heel veel lieve kaartjes in de brievenbus voor onze trouwdag. Zo attent, heel leuk!

Donderdagochtend op pad voor een manicure en pedicure. Voor het eerst, want ik doe dit eigenlijk nooit voor mijzelf. Ik kies voor OPI gellak in You’ve got nata on me, mooi!

‘s Middags rennen vliegen en haasten voor de spraytan. Omdat ik zwanger ben mag ik niet onder de zonnebank, dus dan maar een spraytan. De sneeuwwitje look is niet echt ideaal voor een bruiloft. Giga bruin nu, maar na het douchen ‘s avonds ben ik mooi egaal en natuurlijk bruin.

Nieuwe glazen van de appie, ze zijn mooi!

En deze lag weer in de brievenbus, leukleukleuk.

Mooie pioenen voor mijzelf gekocht, mijn lievelingsbloemen!

Vrijdag is het zover, we gaan trouwen! Na een kort nachtje ga ik naar mijn ouders om mij daar klaar te maken. Ook weer spannend, want omdat ik ‘s avonds heel laat gisteren pas weer mocht douchen heb ik geen idee welke foundationkleur goed is. Ik ga nog een artikel maken over de producten die ik gebruikt heb en welke look het is geworden.

Na mijn make-up komt de kapster en kan de jurk aan. En je ziet het goed, hij is niet wit, maar blushroze!

De dag vliegt voorbij, het is niet normaal. Hier nemen we nog even rust voor het feest begint. Die arme baby van mij zit de hele dag opgesloten onder zo’n strakke en warme jurk. Maar hij is erbij hoor, zo bijzonder!

Mr & Mrs!

Mijn ouders komen de volgende dag alle cadeaus en spullen brengen die we hadden meegenomen. Ik ben nog helemaal in een soort roes en onwijs moe. Alle kaarten lezen en cadeautjes uitpakken is zo leuk.

Koken? dat dacht ik dus even niet. Onze eerste maaltijd als getrouwd stel wordt dus gewoon snackbar. Om het nog een beetje spannend te maken kies ik voor het eerst in mijn leven een bamischijf  Hormonen doen gekke dingen met je eetlust hahaha.

Leftover bruidstaart, JUM!

Mijn boeket staat in een vaas op tafel, de hele kamer ruikt ernaar en ik blijf er maar naar kijken. Zo mooi!

Ook de andere bloemen die op tafel stonden vrijdag heb ik weer in een vaas gezet. Met de boeketten die bezorgd worden erbij heb ik een bloemenzee in huis!

Wat een dag, ik leef nog een beetje in een soort droom. Tot volgende week!

Liefs Iris

7 Reacties

 1. juni 3, 2018 / 18:08

  Van harte gefeliciteerd! Fijn dat je zo’n mooie dag hebt gehad.
  Die bloemen zien er allemaal prachtig uit zeg!

 2. Bea
  juni 3, 2018 / 19:12

  Gefeliciteerd met je huwelijk!!
  Je ziet er prachtig uit, al had ik je graag van top tot teen gezien 😉
  Geweldig al die bloemen, en nog een stukje bruidstaart; lekker!
  En nu op naar je volgende hoogtepunt, je kleintje, zo leuk allemaal!

  • Iris
   Auteur
   juni 3, 2018 / 22:26

   Dankjewel! Oh, de hele jurk krijgen jullie nog wel te zien hoor, don’t worry!

 3. jantine
  juni 4, 2018 / 20:03

  Ah wat zag je er mooi uit Iris, prachtig! Ben benieuwd naar je hele look. Wens jullie veel geluk samen, samen met jullie kleintje! Geniet er nog lekker van!

 4. Evelien
  juni 6, 2018 / 19:42

  Oh, wat leuk! Gefeliciteerd😊

 5. juni 13, 2018 / 22:59

  Gefeliciteerd!

  ps: Stiekem ben ik benieuwd naar de jurkjes, om deze zomer ook mijn bump in te ‘proppen’ 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *