Diary 21 & 22 | 1 jaar getrouwd & nog meer pech.

Na de breuk, het zetten en gips, moest ik alsnog geopereerd worden. Dikke vette pech dus voor mij de afgelopen weken. Maar ook ons eerste huwelijksjubileum!

Hoppa, Douglas bonnen gebruikt, dat mag als je jezelf zielig vindt.

Mijn nichtje stopt een kaartje met chocola in de brievenbus, heerlijk!

Mijn moeder komt langs om mij te helpen in huis, even een rondje over de markt voor speltcroissants, brood en fruit.

In het ziekenhuis foto’s maken en gips laten controleren. Daarna een flitsbezoek aan een beddenwinkel om een bed in het echt te bekijken.

Ik bestel dit boek, hoor er veel goeds over. Fijn om dit te lezen in de tijd van #blessed #yolo en het vooral delen van alle positieve dingen uit het leven.

Mijn beste vriendin komt langs om te kletsen en brengt mijn lievelingsbloemen mee.

De postbode komt ook wat leuks brengen, fijn!

Na een paar dagen zijn ze op hun mooist.

Woensdag mag ik mij ‘s morgens in het ziekenhuis melden voor de operatie. Ik krijg een blokverdoving, mijn arm is dus lokaal verdoofd. Daarna wordt er een implantaat op mijn botten geschroefd om de breuk vast te zetten.

Die woensdag gaat het ok met de pijn, maar zodra ik ‘s nachts wakker word voel ik het.. een operatie aan je bot doet verschrikkelijk zeer. Zware pijnstillers, verbandwissels, rust houden en weinig zelf kunnen. Zo. Niks. Voor. Mij.

Zaterdag zijn de liefste en ik een jaar getrouwd. Een jaar, hoe bizar snel is dat gegaan. Mijn ouders komen bloemen en taart brengen, zo lief en lekker!

Op de bruiloft schreven alle ceremoniegasten een berichtje op een kaartje. Die gingen dit doosje in en mochten wij na een jaar, op onze eerste trouwdag lezen. Weer even terug naar die geweldig mooie dag.

In de zon met een berg kussens onder mn arm even wat lezen. Heerlijk, dat het weer zomer wordt!

En nog een update over het huis. Allemaal foto’s die de liefste heeft gemaakt, want ik kom er nauwelijks nu. Maar het gaat volgens planning, yes! De stukadoor is bezig, de vloer voor de bovenverdiepingen is geleverd en de aannemer is aan de gang met klussen.

Tot de volgende diary!

Liefs Iris

1 Reactie

  1. Cindy
    juni 5, 2019 / 06:53

    Wat een pech dat je toch nog geopereerd moest worden. En ja, operatie aan bot is pijnlijk. Zo’n blokverdoving werkt heel goed, maar als die is uitgewerkt… Ben 1,5 jaar geleden aan bot in schouder geopereerd, dus weet wat je voelt.
    Beterschap! En hopelijk snel herstel, want je hebt straks dingen te doen natuurlijk i.v.m. jullie huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *