Diary 21 | High tea & kraampakket

Goedemorgen! Een dagje later dit keer, maar hopelijk niet minder leuk. Een lekkere high tea met vriendinnen en voorbereidingen voor onze grote dag!

Ook dit keer niet zo heel veel foto’s, helaas pindakaas. Vorige week had ik een stukje getypt met de reden, maar daarna heb ik dit weer weggehaald. Dat snapt iedereen toch wel, dacht ik. En waarom zou ik mij moeten verantwoorden? Toch krijg ik er opmerkingen over, dus schrijf ik alsnog maar dit stukje. De laatste weken zijn er wat minder foto’s in mijn diary. En wel met een hele goede reden.. mijn blog is mijn hobby en niet mijn baan.

Ik heb een fulltime baan in het onderwijs, ben daarbij ook nog 26 weken zwanger en bovenop ook nog eens bezig met het voorbereiden van mijn bruiloft. Dan snap je vast dat mijn prioriteit na een lange en warme dag werken niet ligt bij foto’s maken. Toch? Tijdens het werken maak ik geen gebruik van mijn telefoon, dat vind ik niet professioneel. Eenmaal thuis vind ik het ook wel fijn om bepaalde dingen privĂ© te houden en juist niet met iedereen te delen. Vind je mijn diary’s saai? Dan ben je misschien niet op de juiste blog.

Zo genoeg geklaagd, hier met die foto’s!

Onze enveloppenkas! Hier kunnen de enveloppen en cadeaus in die wij krijgen tijdens de bruiloft. Onderin zit vulsel uit de Lookfantastic box (handig!) en er zit inmiddels ook een mooie sticker op met onze namen en trouwdatum (die ik liever nog niet deel).

Zondag spreek ik af met vriendinnen voor een high tea. Het is warm en we zitten lekker op het terras in de schaduw. Kopje soep vooraf…

En daarna een tafel vol lekkers. Sandwiches, scones, muffins, blondies, croissants en macarons.. hmm!

Bezig met de voorbereidingen voor de grote dag. Ik maak zelf slingers, maar wat een werk! Ik ben hier echt wel een hele dag mee bezig geweest, verspreid over een hele week.

Daarna sorteren, tellen en een verdeling maken hoeveel van welke kleur aan een slinger. En knopen maar! Een flinke klus, maar het wordt vast mooi.

Mijn kraampakket wordt bezorgd.. Ik maak hem open om te checken of alles erin zit. En daarna maak ik hem ook heel snel weer dicht! Hier ben ik nog niet klaar voor hoor jongens, matrasbeschermers en kraamverband.

Zondag viert oma haar verjaardag, dus ga ik uiteraard op bezoek. Lekkere taart en daarna met de hele familia lunchen met heerlijke Italiaanse broodjes. Gezellig en heerlijk buiten in de tuin.

Tot volgende week!

Liefs Iris

4 Reacties

 1. mei 28, 2018 / 16:45

  Lees ze meestal wel, reageer alleen amper, sorry… (ook iets met drukte haha)
  Het is jouw blog, je moet doen wat jij wil, en inderdaad, als mensen het saai vinden dan gewoon lekker niet lezen.
  Wat een werk maak je overal van joh, m.b.t. de bruiloft! Succes!

  • Iris
   Auteur
   juni 3, 2018 / 22:19

   Hoef je toch niet uit te leggen joh, je bent geloof ik mijn meest trouwe lezeres!

 2. jantine
  mei 31, 2018 / 19:40

  Wat een leuk idee die enveloppenkas! Het is jouw blog Iris, doe wat het beste bij je past! Logisch dat je dingen prive wilt houden en dat je niet altijd zin hebt ivm je zwangerschap, huwelijk en baan! Veel plezier en succes met de verdere voorbereiding van jullie bruiloft!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *