Diary 20 | Moederdag <3

Goedemorgen! Moederdag, nog de laatste dagen meivakantie en weer beginnen met werken in de klas. Helemaal niet verkeerd hoor, allemaal.

Een heerlijk weekje wel hoor. Nog een paar dagen aan de meivakantie geplakt, dat is altijd fijn. Daarna weer aan het werk, wat dan weer erg wennen was. Een halve klas en heel veel handen wassen, maar zo fijn om ze weer te zien.

Moederdag! Mijn tweede alweer en het voelde nog steeds speciaal. Een lekker ontbijt en cadeautjes, altijd leuk.

Daarna naar de oma’s. En ja, omdat het moederdag is til ik het cadeau natuurlijk niet zelf. Hoppa, aan het werk kind! Uiteindelijk heb ik er wel mee lopen slepen uiteraard, maar dat vergeten we even.

Lekkkerrrrr!

Huis stil, even lekker lezen.

Uiteraard ook het Moederdag armbandje van Lief en Leer om, duh.

Zo’n fijn momentje altijd, de enige en laatste fles van de dag, voor hij naar bed gaat.

Daarna met joggingbroek op de bank, nog even verder lezen.

Speelhoek opgeruimd. Veel te veel op de grond, daar word ik onrustig van. Dus wat dingen naar boven, waar hij op uitgekeken is. Die ruilen we dan over een tijdje om met wat hier staat en dan is het weer helemaal ‘nieuw’ voor hem.

Experiment.. wortel-courgette pannenkoekjes. In een poging de mini meer groente te laten eten. Didn’t work..

Zijn favoriete knuffel gaat uit het assortiment, paniek! Hij is al op veel plekken niet meer verkrijgbaar, dus ik speur flink rond. Uiteindelijk weet ik er 5 te pakken te krijgen. Hopelijk redden we het hiermee…

Deze plantenbakken zag ik al eens online, zo leuk zijn ze. Ze waren weer op voorraad dus ik bestelde er 2. Omdat we vloerverwarming hebben kunnen planten niet direct met de pot op de grond staan. Ik had er van die witte rolplankjes onder, maar deze zijn natuurlijk veel leuker.

Bedankje van mijn lieve duocollega voor de afgelopen tijd, superlief!

Zaterdagochtend lekker aan het puzzelen, spelen en wandelen. Ik scoor weer pioenrozen, zo zo mooi.

Ik scoor een to good to go box bij de bakker. Mooie buit, we eten die avond dus pizza met stokbrood haha.

Handig, zo’n moeder als racebaan hahaha.

Tot volgende week!

Liefs Iris

1 Reactie

  1. Margot
    mei 17, 2020 / 12:10

    Leuke foto’s! Wat een poepie die Kaj, schattig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *