Diary 2 | Wandelen & beautyshoppen

Goedemorgen! Een diary met lekker veel wandelen, nieuwe beautyproducten en een flinke Too Good To Go buit.

Alweer de tweede week van het nieuwe jaar. Deze week ging ik voor het eerst weer aan het werk na de vakantie, even wennen wel hoor. Twee weken vrij is heel fijn en luxe, ik heb er zo van genoten. Van werkdagen heb ik vaak weinig tot geen foto’s, dus niet zo’n volle diary als de afgelopen weken dit keer.

Heel Holland Bakt, heerlijk programma. Ik krijg altijd zo’n zin om dingen te gaan bakken als ik dit kijk!

Op maandag tijdens het wandelen even naar Etos en Kruidvat, ik neem deze producten mee om te proberen.

Een klein hoekje met mijn card decks en een paar edelstenen. Fijn plekje zo.

Beter voor mezelf zorgen, een van mijn doelen. Dus, dit bordje erbij op de bank ‘s avonds.

Wandelen met de mini, langs het park en een rondje Action.

Bij de Hema haal ik foto’s op die ik heb laten afdrukken. Zijn ‘mijn eerste jaar’ boek afmaken.

Zaterdag is het lekker weer, dus gaan we erop uit. Wandelen in de duinen en bossen bij Castricum en daarna wat drinken bij Johanna’s Hof.

‘s Middags haal ik 2 pakketten op via Too Good To Go bij de bakker. Dit is niet eens alles, mijn moeder heeft ook nog een deel. Het brood zit in de vriezer, want het hoeft en kan natuurlijk niet allemaal in een weekend op.

Finallyyyyy! Mijn ultieme favoriete programma, Wie is de Mol.

Tot volgende week!

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *