Diary 2 | Eerste werkweek & nog meer sale

Deze week ging ik voor het eerst weer aan het werk na ruim vijf maanden verlof, raar hoor! Ook deze week scoorde ik weer flink in de sale.

Na vijf maanden weer aan het werk, dat was even wennen! Leuk om mijn collega’s weer te zien en natuurlijk fijn als leerlingen blij zijn dat je er bent. Maar ik was er wel even van van slag, wat een drukte allemaal weer haha.

Mijn bestelling bij de Bijenkorf. Daar waren exact dezelfde producten in de sale als bij Rituals en hier bestelde ik wat er in de Rituals webshop al was uitverkocht. Drie cadeausets van de geuren die ik het lekkerst vind, wat toch weer wat scheelt als je alles apart zou kopen.

Ook voor de mini werd er geshopt, haha. Er was een aanbieding bij Kruidvat voor voordeelkaarthouders, dus daar maakte ik gebruik van. Pampers zijn wel vaker 1+1 gratis, maar nooit vanaf maat 4 of dan alleen in de luierbroekjes. Dus hoppa, 12 pakken in mijn winkelmandje.

Woensdag was het dan zover, mijn eerste werkdag weer. De wekker om 06.15, vroegggg!

Vrijdag laat ik de boodschappen altijd bezorgen, dit keer ook met wat gerechten uit de allerhande box. Ik vind de Hello Fresh box geweldig, maar dan worden de boodschappen in totaal wel heel duur. Dit is een goed alternatief hoop ik.

Ziet er lekker uit, maar niet echt een succes. Ik vond het bij elkaar wat droog, had er graag wel iets van een sausje doorheen gehad.

Ik pik mijn bestellingen op bij Hema en zelfs de medewerkster is verbaasd hoeveel korting er vanaf gaat, ha! Ik scoor broekjes voor €2,80 per stuk, 10 rompers in de volgende maat voor €2 per stuk (die zijn normaal 6,50 en zijn zo fijn), een slaapzak voor €12 en houten speelgoed met 1+1 gratis. En ik neem nog een gratis romper en zak waxinelichtjes mee met mijn Hema punten.

Mijn ouders komen een cadeau brengen, zo lief! Hij kan er nog niet in, maar we hebben dan maar wel alvast. De Stokke Tripp Trapp, de stoel waar mijn zusjes en ik ook op hebben gezeten. Gek eigenlijk dat hij nog steeds bestaat en zo populair is.

Mijn rozen zijn nu echt dood, helaas pindakaas. Maar de eucalyptus kan ook prima los in een vaas, vind ik nog leuk staan ook. Het ruikt zoooooo lekker.

De liefste is jarig!

En als hij zijn verjaardag gaat vieren met vrienden, stop ik de mini in bed en kruip ik daarna op de bank met twee films. Onze Jongens en Me Before You.

Tot volgende week!

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *