Diary 19 | Moederdag

Goedemorgen! De tweede en laatste week van de vakantie, met allerlei feestdagen en ook genoeg ander leuks!

Wandelen! Altijd goed en zeker met dat mooie weer.

Bij de Hema scoor ik een stapel kleding voor de mini. Twee shorts, want die stonden hem vorig jaar zo leuk. Een paar tshirts (daarvan is de pasvorm veel mooier dan van Zara) en drie nieuwe joggingbroeken.

Om 8 uur zijn we stil.

En op 5 mei, de vlag helemaal uit! We hebben een vlaggenstok, met dank aan de buurman. Dus ook een vlag dit jaar, voor het eerst. En ja.. de eerste keer dat hij buiten hing heb ik zo lopen klooien om hem vast te krijgen aan die stok, dat hij ondersteboven zat. OEPS!

De prachtige kaart van Bijdehansje op de seizoenstafel voor bevrijdingsdag.

Momlife… Zo mooi die tafelpoten, maar ik ben meerdere keren per dag bezig om alles ertussen uit te bikken na het eten…

Fijne playlist voor de ochtend, als de mini en ik lekker aan het lezen en spelen zijn samen.

De volgende dagen ben ik alleen thuis, want de mini is bij beide oma’s. Gek hoor, het huis helemaal voor mezelf! Ik werk een hele lijst aan huishoudklusjes weg, ‘s middags ga ik een stuk fietsen, de polder hier in de buurt is zo mooi. Even mijn hoofd leeg, heerlijk.

Warm lunchen vind ik zo lekker, dit is ‘troetje’. Ei met ui en tomaat, HMM.

Wandelen zonder kinderwagen, raaaaaar!

Op vrijdag en zaterdag geen rare dingen. In de tuin bezig, in huis bezig, lekker rustig aan met zijn 3-en.
En… ons Moederdagcadeau helemaal compleet! Ik kon het allemaal inpakken en we gaan vandaag langs beide mama’s om alles te geven.

Tot volgende week!

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *