Diary 19 | High tea & voorschouw

Deze week was het zover, de vooroplevering van ons huis. Maar ook een high tea, moederdag en veel woonshoppen!

Op zondag ga ik met vriendinnen naar de Theetuin Overleek in Monnickendam. Een heerlijke high tea en lekker bijkletsen. De high tea was erg lekker en origineel (op het roggebrood met een geitenkaasmousse na… ugh).

Maandag hebben we de vooroplevering van ons huis. Even het hele huis door, alles checken. Gaaf hoor, het komt nu zo dichtbij.

Dinsdag ga ik met mijn zusje naar House of Mayflower. Hier ben ik al eens met mijn man gaan kijken om inspiratie op te doen, wat een mooie winkel. We bestellen een aantal meubels, die we toen hebben gezien en heel mooi vonden. Heel leuk!

Mooie rozen van de liefste <3.

Zaterdag ga ik wederom op pad met mijn zusje. Eerst naar een woonwinkel voor verf, dan door naar de gamma en we eindigen in Purmerend voor een moederdagcadeau, lunch en nog meer shoppen.

Onder andere bij Casa, nog nooit eerder geweest. Ik zie er mooi servies, over een tijdje als we verhuisd zijn ga ik zeker een keer terug!

Zaterdag brengen de we mini naar opa en oma en gaan we lekker uit eten. Wonder’s Heerhugowaard it is, voor onze datenight.

Vooraf een focaccia, heerlijk.

Daarna een varkenshaas saté. Heel origineel, not. Maar wel erg lekker.

Als toetje een stukje cheesecake met pistacheijs.

Tot volgende week!

Liefs Iris


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *