Diary 18 | Vakantie en henna party!

Goedemorgen! Een hele leuke week, want ik had vakantie en deed het heerlijk rustig aan. Rommelen in huis, online shoppen en als kers op de taart een henna party!

Maandag spreek ik af met een oud-collega om lekker bij te kletsen. Ik haal veel lekkers voor de lunch.

‘s Middags nog even naar mam, knuffelen met Bowie en dingen doorspreken voor de bruiloft.

Mijn pakketje van Douglas kwam binnen, een nieuw poeder van MAC. Ik vind deze heel fijn en wilde hem graag weer hebben om mijn bruidsmake-up mee te doen.

De liefste heeft een belangrijk examen gehaald en zijn titel binnen, hij krijgt deze prachtige bos bloemen van zijn werk.

Babywas nr 1 van de 3. Zo schattig en klein nog allemaal. Ik ben best vroeg met wassen geloof ik, maar dan kan het meteen de commode in als die in elkaar staat.

Experiment: kip madras. Lekker, maar niet iets wat ik nu elke week ga maken denk ik.

Donderdag bak ik koekjes, lekkerrrr..

Er komt nog een pakket binnen, met een hemeltje voor boven het ledikant.

Wat een spullen al he, voor zo’n mini baby. Ik gooi voor nu alles maar in het ledikant, tot ik het in de commode op kan bergen. Ik ben wel al bijna rond hoor wat betreft mijn uitzetlijst.

Mijn zwangerschapsdagboek bijwerken, deze van Maan Amsterdam is heel leuk.

Leesvoer voor het nieuwe huis alvast.

Nieuwe theetjes gehaald, ik had ze al eens geprobeerd tijdens een high tea en deze smaken vond ik het lekkerst. Hmmm!

Vrijdag eet ik alleen, dus dat doe ik uiteraard met een vlog erbij.

Ik zie online deze ijsjes voorbij komen, ohhh! Ik stuur meteen een foto door naar lezeres Cindy, want ik weet dat ze er ook gek op is. Ik ken ze alleen van het buitenland, dus ik ben in gedachten meteen weer op een heerlijk Grieks eiland.

‘s Avonds maak ik kaasstengels.. en pas bij de laatste kom ik erachter dat ik er helemaal geen kaas op gedaan heb! Lekker handig weer, zo’n babybrein.

De commode ligt ook ‘klaar’ om in elkaar gezet te worden. Een Ikea Hemnes kast, die ook meteen als kledingkast dient.

Zaterdagavond moet ik om 19 uur klaarstaan voor een verrassing appt mijn zusje. Mijn lieve vriendinnen hebben een henna party voor mij georganiseerd!! Ik heb jarenlang in het Islamitisch onderwijs gewerkt en daar een groep hele leuke vriendinnen aan overgehouden. Wat een verrassing en hoe LIEF dat ze dit voor mij hebben gedaan, ik heb een heerlijke avond gehad.

De volgende dag schrik ik wel elke keer nog van mijn handen, oja henna! Een leuke herinnering.

Liefs Iris

2 Reacties

  1. Margot
    mei 6, 2018 / 22:49

    Leuke foto’s Iris en dat ijsje, ohhh dat komt bij ons ook meteen naar boven met herinneringen aan Griekenland en Spanje!! Is het hier nu ook te koop dan? Groetjes,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *