Diary 18 | Vakantie & shoppen

Het is nog heerlijk vakantie, dus ik shop erop los deze week en maak voor het eerst zelf pitabroodjes.

Een volle week, maar wel een hele leuke. De pitabroodjes lukken maar liefst twee keer heel goed, yes. Shoppen met mn moeder, spelletjesavond met vriendinnen, genoeg leuks deze week. Ook ben ik veel met het huis bezig, nog minder dan twee weken tot de sleutel en er moet daarom van alles geregeld en gekozen worden.

Zondag is een rustig dagje, ik bak ‘s middags pitabroodjes voor het avondeten. Ze zijn superlekker, gisteren heb ik ze weer gemaakt, hmm.

Maandagavond spelletjesavond met vriendinnen. Ik app deze foto naar mn vriendinnen, we spelen uiteindelijk de hele avond 30 seconds en kletsen heerlijk bij.

Dinsdagochtend ga ik shoppen met mam. Mijn zusje past op de mini, dus we kunnen ongestoord shoppen. We scoren een hele leuke zomerjas, een spijkerjack en wat nieuwe broekjes en shirts.

Zelf koop ik een aantal nieuwe shirts, kruiden, een pastasnijder die ik wil gebruiken voor koekjes en nieuwe sloffen.

Woensdag een rondje boodschappen doen. We geven ‘m sinds deze week elke dag een tussendoortje en dan is het fijn om wat afwisseling te hebben. Dus ik haal rijstwafels en soepstengels. Ook zijn we bezig met het geven van water, maar dat is nog niet zo’n succes. Tuitbeker erbij en wat diksap of thee.. hij moet het niet.

Fruit van de markt (oke, de perziken en nectarines van de ah, die hadden ze op de markt nog niet), dus we kunnen weer even vooruit. Ik werk normaal op woensdag, dus ik ga alleen in de vakanties naar de markt.

Ze zijn er weer, pioenen! Mijn lievelingsbloemen, ze zaten ook in mijn bruidsboeket. Alleen zijn ze nu nog steeds in de knop, dat is een beetje balen.

Momlife hahaha, overal soepstengel en rijstwafel.

Donderdag langs het consultatiebureau, op de terugweg nog even snel de Hema en Etos in. Bij Etos wissel in mijn volle spaarkaart in voor 4 pakken pap van Olvarit. Dat scheelt weer, hoppa.
Bij Hema was er vandaag 20% korting op alle babykleding, dus ik scoor de tshirts die ik dinsdag in Alkmaar niet kon vinden en nog wat kleding in de Hemarkt sale.

Bij Etos zie ik deze planner liggen, die neem ik mee. Ik vond ‘m eerst te duur, maar hij was nu afgeprijsd naar 7 euro. Mocht je ‘m ook willen, even naar jouw Etos dus.

Whoopwhoop, deze komt eindelijk binnen met de post!

En deze ook, dit is een goede dag met pakketjes! De inhoud zie je morgen op Iribella, hij is erg leuk dit keer.

Avondje alleen thuis dus ik ga lekker tutten met een cleanser, maskertje, video’s kijken op youtube, hmm.

Dit weekend twee verjaardagen, dus alvast de cadeautjes inpakken.

‘s Avonds uiteraard de dodenherdenking kijken op tv. Hoort erbij op 4 mei!

Tot volgende week!

Liefs Iris


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *