Diary 17 | Woonshoppen!

Woonshoppen, daar zijn we vooral mee bezig geweest de afgelopen week. We krijgen over een paar weken al de sleutels, dus er moet vaart gemaakt worden!

Zondag is het tweede paasdag. Supermooi weer, maar we besluiten naar een woonwinkel te gaan. Snuffelen, inspiratie opdoen en het is er door het lekkere weer heerlijk rustig. Enorm mooie winkel, helemaal onze smaak!

Heel veel foto’s gemaakt, van van alles wat ons aansprak. Nu nog kiezen wat we willen en waar we het kopen.

Er is een goede aanbieding bij Vomar, dus daar crossen we ook nog even heen. Kom er verder nooit, maar hier ga ik speciaal voor langs. Vaak zijn de pampers t/m maat 3 wel met een 1+1 gratis actie. De maten daarna niet, of het zijn de luierbroekjes. De laatste keer dat ik maat 4 met 50% korting heb gescoord moet in december geweest zijn.. Dus, de hele kofferbak vol met Pampers. Ik scoor bijna al mijn babyspulletjes met korting, ga niet voor de duurste merken, behalve met luiers!

Leuk Ali pakketje in de bus, ik kom inmiddels om in de post-its.

Foto’s maken voor reviews. Mijn zusje gaf mij dit setje van Soap & Glory cadeau, zo lekker!

Wandelen naar mn moeder, met de mini. Gezellig!

Puzzelen met de inrichting, wat komt waar, hoe groot mag/moet alles zijn. Zoals het hier staat is het nogal standaard vind ik, maar onze woonkamer biedt ook niet veel ruimte om creatief te zijn met meubels.

Flink stuk wandelen, even wat boodschappen doen en daarna door naar de liefste, om hem te verrassen.

Ik wilde in Heerhugowaard ook langs een winkel waar ze een bepaald merk verf verkopen, maar deze was helaas dicht. Dus via internet een setje stalen aangevraagd, heel fijn dat dat kan.

Langs de Pronto in Alkmaar om te kijken voor een bank. Deze stijl vind ik heel mooi, maar ze zijn vaak zo laag helaas. Mocht iemand een tip hebben, graag!

Op Koningsdag houden we ons rustig. ‘s Middags gezellig borrelen met vrienden, maar meer ook niet. Na het eten ga ik lekker tutten, een peeling, maskertje, wenkbrauwen in de verf.

En nog een spelletje, want het is tenslotte weekend. Winnen van mijn man is een kansloze missie, die is zo goed in spelletjes. Oh well, het gaat om de gezelligheid.

Tot volgende week!

Liefs Iris


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *