Diary 17 | De eerste pioenrozen!

Goedemorgen! Nog meer tuinieren, werken en lezen deze week. De weken lijken erg op elkaar zo met alle maatregelen. Maar vanaf nu.. vakantie!

Nog een laatste week voor de meivakantie. Wel ook meteen een drukke qua werk, want er werd door het kabinet besloten de scholen open te gooien en dan moet er binnen drie dagen een heel nieuw plan gemaakt en voorbereid worden. Verder vooral genoten van het weer en gerommeld in huis.

Bij mijn zwager en zusje op bezoek, het nieuwe huis bekijken. Nu nog een bouwval, straks een paleis.

En dan langs het kanaal weer terug naar huis, wat wonen we toch in een mooie omgeving!

Nog even gestopt bij het tuincentrum om de hoek, om ook plantjes en aarde te halen voor de laatste bakken. Nu zijn ze alle drie gevuld (er staat er nog een tegen de andere schutting), dat staat al een heel stuk gezelliger.

wat gezelligs mee voor op tafel en daarna van de tuin en zon genieten. Ik plan alvast de komende week in mijn planner.

Make-uppen met de mini op schoot, het is nog gelukt ook.

Als hij slaapt neem ik video’s op voor mijn werk. De laatste instructievideo’s voor de vakantie, dan is dat ook weer klaar.

Tussen het werken door even snel een broodje en een kwartiertje lezen in de tuin.

Even bij papa langs op zijn werk.

Lekker hoor, iets leuks vieren bij mam in de tuin!

Laatste afleveringen van The Good Doctor kijken samen, met wat lekkers erbij.

Mijn veldboeket is wat zielig geworden, dus ik haal de mooie bloemen eruit en zet deze in een apart vaasje om nog even van te genieten.

Zaterdag een rondje wandelen en hier en daar wat boodschappen doen. We scoren deze lekkere broodjes bij de italiaan, hmm!

Bij de bakker zag ik een meisje met een prachtig veldboeket.. met pioenroos erin! Dus na het afrekenen rende ik naar de bloemenstal aan de overkant om een bos pioenen te scoren. Mijn lievelingsbloemen! Wel duur, maar de allereerste en zoooo zoooo mooi.

Komende twee weken heb ik vakantie en daar ga ik even keihard van genieten. Thuiswerken vind ik prima, maar je bent door overleg ook op je niet werkdagen met werk bezig, waardoor het ritme er toch wel uit is.

Tot volgende week!

Liefs Iris

1 Reactie

  1. Joan
    april 26, 2020 / 11:34

    En dan heb je ook nog gesport deze week💪🏻

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *