Diary 17 | Bachelorette party!

Goedemorgen! Wat een week was het jongens, volgepropt met allerlei leuke en gezellige dingen. Daar moest ik een hele zondag van bijkomen, poe! Hier is mijn diary dan eindelijk.

Zondag is nog lekker zonnig, dus duik ik nog even het balkon op, heerlijk.┬áDe rest van de week maak ik weinig foto’s, want ik heb het razend druk gehad. Vergaderingen, thema-afsluiting, koningsspelen een een leuk teamuitje. Vrijdag is het Koningsdag en die doe ik lekker rustig aan, eind van de middag zijn we nog met vrienden naar een feestje geweest, that’s it.

Maar zaterdag…

Werd ik in ene verrast met mijn vrijgezellenfeest!

Een high tea gemaakt door mn zusje, met allerlei lekkere hapjes.

Al mijn lieve studievriendinnetjes waren er, zo ontzettend lief en leuk. Ze hadden allemaal een cadeautje meegenomen dat te maken had met een herinnering of passend bij mij. Mijn sterrenbeeld is leeuw bijvoorbeeld, gek op beauty (de bruisbal), vakantiefoto’s van onze pabo tijd, snaaiwerk omdat we in de pauze op de middelbare kilo’s wegvraten, Balea en rode snoepjes omdat ik een tijd lang vuurtorenrood haar heb gehad..

Daarna met de trein…

Naar Amsterdam!!

Daar gaan we dan.. we doen in teams de crazy 88 challenge. 88 gekke opdrachten voltooien voor punten.

Ik heb onder andere een vreemde buitenlandse vent ten huwelijk gevraagd, een ei op mijn hoofd stuk laten slaan, liedjes gezongen.. noem het maar op. Hier moest ik de etalage in om punten te scoren.

Sjiek dineren bij de Mc Donalds.. hihi

En daarna lasergamen en glowgolfen met hapjes en drankjes, heel leuk!

Oja, de fotokaarten, oeps! Deze maak ik de volgende dag, van de versierde huiskamer. Ik heb een geweldige dag gehad met mijn superlieve, attente en leuke vriendinnen, dankjulliewel meiden!

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *