Diary 15 | Familie, echo’s en leuke pakketjes!

Goedemorgen! Een uurtje later dan normaal, maar hier is dan mijn diary van de afgelopen week! Met een gezellig familiediner, de 20 weken echo en leuke pakketjes.

Zondag is het heeeeeerlijk weer, ik duik even het balkon op. Die maken we binnenkort wel weer gezellig met het kleedje en wat plantjes.

‘s Avonds met de familie uit eten, want oma is 85 geworden. Een giga tafel, helemaal vol met familie en een gezellige avond.

Varkenshaas met crème brûlée toe. Uiteraard wel goed gaar, de varkenshaas. Het smaakte lekkerder dan het er zo op het bord uitziet.

Vers opgemaakt bed, hmmmmmm.

Mijn pakketje met The Ordinary komt binnen. Mijn serum foundation is op en dat is toch echt mijn favoriet! Een nieuwe dus, met meteen twee donkerdere kleuren erbij voor de bruiloft straks om mee te mengen. Ook probeer ik de andere primer uit van de twee.

Ook mijn Lookfantastic box is er, yessss. Hij is weer super, morgen lees je over de inhoud!

Vrijdagavond is er een leuk evenement van de webshop van mijn moeder & zusje. Even langs dus en natuurlijk ga ik niet met lege handen naar huis. Een gaaf enkelbandje van de nieuwe zomercollectie onder andere en wat kralenarmbandjes, die draag ik graag.

Donderdag had ik de 20 weken echo en zaterdag moest ik nog een keer terug om nog wat laatste onderdelen van onze mini te checken. Alles is goed en dat moeten we natuurlijk even vieren.

Eten bij mam, altijd goed een zelfgemaakte pizza.

Ook word de baby bolide bezorgd, onze Joolz kinderwagen. Nog even ingepakt laten, maar ik vind hem nu al prachtig.

En nog een pakketje, huh? Die had ik niet besteld! Maar al snel snap ik het. Een eerste cadeautje van zijn oom en tante, hmmmm! Dankjewel!!

Tot volgende week!

Liefs Iris

1 Reactie

  1. april 29, 2018 / 12:48

    Mooi dat de 20 weken echo goed was, zeker reden voor wat lekkers! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *