Diary 14 | Zon & thuiswerken

Dat omschrijft de week wel zo’n beetje. Heerlijk veel zon en verder vooral achter de laptop om thuisonderwijs te verzorgen.

Op maandag met mijn favo mama-magazine op de bank.

We hebben veel melk in huis, dus ik maak wententeefjes. Eerste keer voor de mini, het was geen succes haha.

Stellage van salontafels om video’s op te nemen voor de klas. Komt mijn ervaring met Youtube toch nog van pas!

Op werkdagen al om kwart voor 7 aan de laptop, helaas met de wintertijd nu wel in het donker nog. Zo kan ik al veel doen voor de mini wakker wordt en maak ik toch mijn uren op een dag.

Kaartje op de bus voor een nieuwe baby, deze kocht ik laatst bij Xenos, schattig toch.

Mijn yogajuf komt een verrassing langsbrengen, zo leuk. Een theemeditatie met thee, wierrook en een raamkristal en nog veel meer tips en een kaartje. Ik was sprakeloos, vind dit zo lief!

Mijn man begint aan de schuur, die willen we zwart beitsen. Uiteindelijk komt de buurman helpen, de buurvrouw ook en pak ik zelf ook een kwast. Het was zo gepiept en nog gezellig ook.

Ik bestelde rond Kerst een hele stapel oude Kiind magazines, die al eerder uitkwamen. Deze had ik nog niet en kocht ik nu los, dan is de serie weer compleet. Heerlijk!

Zon! Ik word er instant vrolijk van, zo blij dat er zo’n mooie week aan zit te komen. We maken de tuin steeds meer ‘af’, kunnen we er straks optimaal gebruik van maken.

Tot volgende week!

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *