Diary 14 | Een karige bedoening…

Soms heb je dat, je merkt pas op zaterdag hoe weinig foto’s je voor je diary hebt gemaakt. Goed teken, dan heb ik extra van de week genoten!

Wat minder leuk voor jullie, minder foto’s. Maar ik heb genoeg gedaan deze week en er niet aan gedacht om mijn telefoon erbij te pakken. Nu ik zit te typen komen er weer allemaal dingen naar boven, waar ik best een foto van had kunnen maken. Volgende keer beter!

Probeersel, Turkse pide van Brendakookt, erg lekker!

Ook al zo lekker. Ben ik de enige die eerst met de bruine begint, dan de blauwe, groene, gele, oranje en de rode voor het laatst bewaard?

Ze waren zo lekker, die ga ik meteen nog een keer maken. Hier met wat dun glazuur, je ziet het bijna niet zitten op de koekjes.

Leuke sticky notes van Ali.. het zijn er alleen wel wat weinig. Ach, alsnog erg leuk!

Whoohoo, de nieuwe Lookfantastic box komt binnen! Je ziet de unboxing morgen op Iribella.

Een boekentip voor jullie, Kikker is kikker. Nu voor twee euro bij de boekhandels, dat is echt geen geld. Een speciale campagne om lezen te stimuleren, elk jaar komt er een boek en prentenboek uit voor 2 euro.

Zaterdag ben ik lekker bezig in huis. Wasjes, koekjes bakken, hapjes maken voor de mini, opruimen. Altijd fijn als het weer schoon en netjes is.

Tot volgende week!

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *