Diary 13 | Koekjes & kleding

Bakken, shoppen, genieten van het weer, ik heb mij absoluut vermaakt deze week. Dit heb ik allemaal uitgespookt!

Lekker weer, lekker bakken, lekker shoppen, het was vooral een ‘lekkere’ week dit keer haha.

Zie hier baksel 1, witte chocoladevlinders uit mijn nieuwe boek van Ellouisa. Niet echt koekjes geworden vind ik, meer zoete hapjes. Maar wel errug lekker.

Dit gaat ook nog even door, gisteren gemaakt, gepureerd en ingevroren. Maar nu haal ik ze uit de vorm en stop ik alles in zakjes, dan kan de vorm weer gebruikt worden voor nieuwe hapjes. Ik schrijf binnenkort een artikel over hoe ik dit doe!

Met het nieuwe zitje op de wagen en de zon is het soms even zoeken naar wat handig is. Een parasolletje vind ik onzin, dus ik kies voor een petje. Wat een gedoe om een leuk petje te vinden zonder kleuren en plaatjes erop. Deze is van H&M, goedgekeurd.

En ook nog wat voor mama natuurlijk. Een tshirt, leuke trui en een gave zwarte (nep)leren toilettas.

Zo mooi, hoe blij kun je zijn met een nieuwe toilettas. Binnenkort meer op Iribella…

Foto’s maken en reviews schrijven. Lang geleden dat ik een make-up product heb laten zien hier, maar het werd wel weer eens tijd. De Morphe highlighter uit de Lookfantastic box is prachtig!

Ja, dat heurt er ook bij natuurlijk. Ik vind het nooit zo erg, dan is het allemaal maar weer netjes. Met een vlog erbij wordt het nog gezellig ook.

Lief, van de liefste <3

Korting bij Prenatal en de mini kan al bijna weer een grotere maat aan. Ik ga even langs om te kijken bij de nieuwe collectie. En zoals je ziet, goed geslaagd. Zwart/wit/grijs/groen met streepjes en zonder wilde print.. helemaal mijn smaak.

Cadeautje van een lieve vriendin! Volgens mij gaan die stapelbakjes voor in bad echt een hit zijn.

Limoenkoekjes aan het maken, ook weer uit het nieuwe boek van Ellouisa.

Soort zandkoekjes met limoenglazuur, lekkerrrr!

En natuurlijk dit weekend van het weer genieten. Een rondje door het park, heerlijk in de zon.

Tot volgende week!

Liefs Iris


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *