Diary 13 | Gezellig thuis

Wat een gekke week, grotendeels binnen terwijl het buiten al volop lente is. Maar wel fijn om zoveel samen te zijn!

Ietsje later deze week, omdat ik deze blogpost op zondagochtend maak vandaag en niet al gisteren had klaargezet. En met dat uurtje minder, was het zo in eens al 9 uur geweest!

Wat een rare dagen he, met al die maatregelen. Ik word er soms helemaal gek van, al dat negatieve nieuws en de zorgen daarom. Gelukkig was het deze week prachtig weer en hebben we elke dag even gespeeld in de achtertuin, want wij zitten helaas in thuisquarantaine.

Na twee weken mijn gelnagellak eraf weken.

Mijn zusje komt mijn deel van de bestelling edelstenen brengen. Een aantal mini steentjes in een doosje, agaatschijven, een amethistschijf, sleutelhanger en een losse hematiet en rookkwarts.

Ik zet er meteen een paar op mijn seizoenstafel neer, waar ik ze voor gekocht had.

De zon in huis, heerlijk! Overal regenbogen van het raamkristal en het maakt mij zo vrolijk.

Mijn lieve buurvrouw Renee komt bloemen brengen bij alle buurtjes in de straat.

En een paar minuten later stopt de postbode dit in de brievenbus. Viltpakketjes om zelf popjes mee te maken voor op de seizoenstafel.

Stoel naar buiten en hoppa in het zonnetje. De mini oefent met lopen en speelt op een kleedje, ik geniet van hem en van de zon.

Woensdag is weer een werkdag, maar vanuit huis de komende weken. Via Teams een vergadering met zijn allen, gek hoor allemaal.

Ook de nieuwste editie van Kiind wordt bezorgd, dus ik duik aan het einde van de middag nog even de tuin in met de mini. Hij speelt, ik lees.

En weer twee dagen thuiswerken. Sinds de sluiting van de scholen heb ik niet meer mijn afgebakende 3 werkdagen, maar werk ik eigenlijk de hele week door. Bij hoge uitzondering heb ik de Parro app op mijn telefoon, zodat ouders berichtjes kunnen sturen. Dus daar ben ik regelmatig mee bezig. Verder ook met het maken van planningen en allerlei andere digitale administratie.

Wat een bijzondere tulpen zijn dit!

Na een dag op de laptop ook even op de bank met een boek. Dit boek is zo inspirerend!

Mijn schoonmoeder doet wat boodschappen voor ons, zo fijn! En als cadeautje een enorme bos tulpen erbij. Daar word een mens nou blij van <3.

Ik sloop de plastic pootjes onder het keukentje vandaag. Wordt hij 5 centimeter lager van en dat is net even fijner voor de mini om te spelen. Hij kan nu zelf bij het keukengerei en heeft ook de magnetron ontdekt bovenop.

Verder een rustig weekend. Wat rommelen in huis, puzzelen hier en spelletje daar. We spelen voor het eerst Catan dit weekend, uiteraard win ik alleen het eerste potje en is het daarna hopeloos met me. Maar wat een leuk spel!

Tot volgende week!

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *