Diary 12 | Een relaxte week

Een lekker weekje weer, met leuke bestellingen die met de post bezorgd werden en verder lekker rustig aan.

Na bijna twee weken is de Bloomon bos nog steeds mooi. Ik haal de uitgebloeide bloemen eruit en zet de rest in een kleinere vaas. Kan ik er nog wat langer van genieten.

Het werd ernstig tijd voor nieuwe spenen. We hadden er drie, vanaf de geboorte in gebruik en die waren toch wel een beetje te klein en op. Dus ik koop de opvolger van die spenen en hoop dat de mini deze ook oke vindt.

Rondje Lidl voor wat boodschappen. Ik wil graag de bananenplant hebben die in de folder stond, die is er gelukkig nog. Ook neem ik vaatwastabletten mee, die waren hier bijna op. Ik kocht altijd zo’n enorme voordeeldoos bij Kruidvat van Sun of Finish, maar nu weer eens die van Lidl. Werken top en zijn niet duur.

Tadaaa, zo leuk!

Aan het einde van de week zijn ze wel echt op, alleen deze staat nog mooi overeind.

Brood? Daar moet onze mini niks van weten. Alleen met pindakaas krijg ik het erin haha. Pindakaas met korting, oh oh oh oh oh!

De hapjesfabriek draait weer op volle toeren. Banaan, broccoli, courgette, puntpaprika en de ronde hierna was couscous, aardappel, rijst en bloemkool.

We gaan straks op inductie koken, dus ik bestel alvast nieuwe pannen. Een aantal kan ik nog wel gebruiken denk ik, dus die nemen we mee. Maar de set die in nu heb gebruik ik al wat jaren op gas en kunnen niet meer mee naar inductie.

Ook komen mijn spulletjes van Nichba binnen voor de badkamer en het toilet. Leuk!

Al besteld tijdens mijn zwangerschapsverlof en eindelijk kwam hij uit. Dat wordt recepten kiezen en proberen!

Tot volgende week!

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *