Diary 12 | Een rare week

Zondag nog aan het borrelen bij de buren, maandag iedereen thuis aan het werk en even wennen aan een nieuwe situatie.

Wat een rare week was dit. Ik heb ook lang niet van alles foto’s en ik ben nog steeds niet helemaal gewend aan deze nieuwe toestanden allemaal. Thuisonderwijs opzetten en mijn leerlingen hun nieuwe ‘huis’werk geven door het raam. Nooit gedacht dat dit nodig zou zijn, hopelijk alles straks weer terug naar het normale.

Maandag mamadag, hier zijn we aan het tekenen. Dit wordt een cadeautje voor opa en oma.

Als de mini op bed ligt maandag, ga ik als speedy gonzalez door het huis heen. Alles schoon en fris! Ik probeer een borstel uit op onze Dyson, op onze bank. Kijk dan wat een stof eruit komt! Dit is ook van de matten bij de achterdeur en voordeur. Wow.

In het zonnetje met dit boek. Ik lees hem in een paar dagen uit en wat ben ik blij dat ik hem besteld heb. Tranen tijdens het lezen, zo mooi kan Lois het moederschap verwoorden.

Zelf klei maken, kijken of onze mini dit ook leuk vindt om mee te spelen. Hij stopt inmiddels niet meer alles in zijn mond, dus ik durf het wel aan. Een recept met bloem, zout, citroensap en water. Beetje kleurstof erbij en dan heb je een bonk klei.

Na 36 jaar komt deze aankoop van Ali eindelijk door de brievenbus. Een groot waszakje met zuignappen voor badspeelgoed. Maar zodra je het uitpakt is het al kapot, echt Ali kwaliteit dus.

Op woensdag ben ik aan het werk op school, maar op donderdag vanuit huis. De mini is niet fit en ik heb zelf ook giga hoofdpijn. Hij puzzelen, ik aan de slag op de laptop.

Vrijdag na het werk ligt deze op de mat, leuk! Ik heb er een abonnement op genomen, want ik weet zeker dat ik deze anders elke keer los in de winkel zou gaan kopen. Fijn tijdschrift!

Zaterdag toch maar even de deur uit met de mini. Kaartjes in de bus doen bij mijn oma’s en even een frisse neus halen. Zo blij dat het mooi lenteweer is, dat maakt het allemaal wel een stukje vrolijker.

Komende week ben ik benieuwd naar alle ontwikkelingen. Ik probeer niet teveel nieuws te kijken en lezen, maar het gewoon maar over me heen te laten komen en positief te blijven.

Tot volgende week!

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *