Diary 12 + 13 | High tea, uit eten, Prenatal en de blije doos.

Goedemorgen! Een dubbele diary dit keer, want vorige week kwam ik er niet aan toe. Een druk en vol weekend, wel heel gezellig. Dit heb ik uitgespookt…

High tea met vriendinnen die ik al lang niet had gezien.

Erg lekker allemaal!

De laatste aflevering van De Luizenmoeder, jammer dat het nu alweer voorbij is. Als juf vond ik dit zo herkenbaar en hilarisch.

Heerlijk dat zonnetje in huis ‘s morgens. Word ik meteen vrolijk van! Nu met de zomertijd moet ik er weer even op wachten, maar langer licht ‘s avonds vind ik ook fijn.

Uitgebreid ontbijtje, want letten op de lijn doe ik al een aantal maanden niet meer zo erg.

Ik maak Greta op voor haar bruiloft, een proef make-up. Gezellig en goed gelukt, een geslaagde middag.

Na het opmaken snel opruimen en door naar Alkmaar voor een etentje met mijn vriendinnen.

Een hele avond kletsen en lekker eten. Ik ging voor de sate, altijd goed.

Woensdag gaan we naar de notaris om de laatste stukken in orde te maken. Nu is het huis (technisch gezien nog een bouwput) echt van ons! En wie heeft er zin om te koken na een dag werken en een uur in de auto? Ik ook niet.

The Passion op tv, kijk ik elk jaar. Ik moet toegeven, ik vond er dit jaar echt helemaal niks aan?

Een bijna pasen feestontbijtje.

‘s Morgens ga ik met mam babyshoppen. Vooral kijken hoor, want er is zoveel. En ik had heel dringend zwangerschapsbroeken nodig (lees: ik paste nog maar 1 jeans en daar scheurde ik uit, gebruikte elastiekjes om andere jeans dicht te krijgen en had verder nog 2 leggings). Ik moet zeggen dat ik het toch nog aardig heb weten te rekken, ik ben nu 17 weken.

Wie deze naam nou toch bedacht heeft… die is niet goed bij zijn hoofd. De inhoud is dan wel weer heel leuk. Er zat een pak Pampers in, een flesje, een speen, sudocreme, tandenborsteltje en weer een hele stapel folders en samples.

De buit van vandaag, drie broeken van Mamalicious en twee basic shirts.

Nog even een rondje door de Kwantum, want er stond een mooie vaas in de folder. De groene vind ik zo leuk! Meteen ook een grote vaas zoals die van Bloomon (gebruik ik veruit het meest van al mijn vazen) en een leuk zigzag plaid.

Mijn mooie veldboeket was nu toch echt uitgebloeid, maar de magnolia tak mag nog even blijven!

Als je zwanger bent zul je het wel herkennen. De lichtelijk agressieve marketing van allerlei merken.. Ik heb inmiddels al drie keer de babydump folder met sokjes gehad, tig andere folders en kreeg nu ook twee keer een Nutricia doosje binnen. Dit knuffeldoekje vind ik dan wel weer een leuk cadeautje erbij. Die gaan dus bij de baby uitzet, de rest de papierbak in.

Tot volgende week!

Liefs Iris

2 Reacties

 1. april 2, 2018 / 16:10

  Na al die babydozen volgen de telefoontjes of je niet lid wil worden van mama magazines enz. Succes 😉

  • Iris
   Auteur
   april 3, 2018 / 22:34

   Oh kom maar op hoor denk ik dan, neem overdag toch niet op als ik lesgeef 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *