Diary 11 | Heel veel boeken

Dat je na het maken van je dagboek een titel moet verzinnen en het niets anders dan deze kan zijn. Veel boeken deze week!

Er kwam deze week een blogpost online over dit boek. Wat een boek vol inzichten over het moederschap, ik heb ervan genoten.

Maandag spontaan aan de wandel met Kaj en een vriendin. Bijkletsen en ondertussen van het weer genieten en nog even snel de Action in.

De krokussen in bloei in het park, stond zo vrolijk!

Dinsdag even puzzelen thuis…

Terwijl ik koekjes bak, de limoenkoekjes van Ellouisacooking.

Er kwam een bestelling binnen van de Only. Ik draag altijd zwarte hemdjes onder truien en blousjes, maar die waren wel echt aan vervanging toe. Ik bestelde er meteen een trui bij, in een mooie blauwe kleur.

Aan het eind van de middag nog even naar buiten, richting de speeltuin.

‘s Avonds naar de yogales, heerlijk vind ik dat.

Deze twee boeken bestel ik voor mezelf. Ze stonden al een tijd op mijn verlanglijstje bij Bol, af en toe bestel ik dan weer een nieuw boek van dat lijstje. De fontein gaat over familiesystemen, deze zag ik een aantal keer voorbij komen bij Florine Duif en ik wil hem zelf nu ook graag lezen. De andere gaat over onvoorwaardelijk ouderschap, een manier van opvoeden waar ik mij erg in kan vinden.

Na het werken op de bank met druiven en een nieuw boek. Dit is het boekmagazine dat hoort bij Kiind, een heel fijn tijdschrift over natuurlijk ouderschap. Een soort xxl versie van het tijdschrift eigenlijk, love it.

Oh jongens, oeps, weer een boek! Ik begrijp dat deze inmiddels limited edition is, want eerste druk. Geschreven door Lois Kruidenier, een instagrammer die heel mooi kan verwoorden hoe ze het moederschap ervaart.

Vrijdag een maffe dag, de helft van mijn klas ziek thuis en alleen maar nieuws over lege schappen, scholen die wel of niet dicht moeten en andere corona ellende. Ik heb besloten me er niet teveel mee bezig te houden, want het is letterlijk overal en je wordt er niet per se vrolijk van.

Man weg, kind op bed, mama op de bank met een boek. Tijdens het lezen zie ik deze regenboog op de bladzijde verschijnen van mijn raamkristal. Instant vrolijkheid!

De zaterdag eindigen we met Wie is de Mol? Wat een deceptie..

Tot volgende week!

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *