Diary 10 | comfort food & wandelen

Goedemorgen! Een rustige week dit keer, maar wel met wat fijne nieuwe recepten en een heerlijke wandeling in het bos.

Lunchen met leftover groentenquiche van gisteren. Het is een verspakket van AH, erg lekker!

Daarna probeer ik een recept van Laura’s Bakery, de appel plaatkoek. Lekker hoor, een soort enorme zandkoek met appel.

Fijn zonnetje in huis!

Regenwormen, enorm leuk spel. Uiteraard verlies ik van mijn wederhelft, story of my life jongens.

Op zondag doen we makkelijk, ik gooi Turkse pizza’s in de oven en die hoef ik daarna alleen nog te vullen. Heer-lijk!

Maandag wordt er een pakketje bezorgd, mijn nieuwe schoenen! De mini vindt ze ook mooi blijkbaar hihi.

Dinsdag weer de deur uit, even wat boodschappen halen. Ik neem ook paastakken mee, die zijn er weer volop. De eitjes zijn van hout en heb ik jaren geleden bij de Action gekocht en daarna versierd met zwarte stift.

Woensdag beginnen mijn werkdagen weer, dan maak ik eigenlijk nauwelijks foto’s. Wel deze van mijn schriftje ‘s morgens, waar ik elke dag een lijstje in maak waar ik dankbaar voor ben en wat mijn intenties zijn voor die dag.

Zaterdag is het superlekker weer, dus hop, de deur uit. We gaan naar Castricum, wandelen door het bos bij de duinen. Long time no see trouwens, sinds ik minder make-up reviews maak zet ik mezelf nauwelijks meer op de foto voor Iribella. De sjaal is van Hema!

Tot volgende week!

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *