Diary 10 | Een nieuw record…

Goedemorgen! Zei ik twee weken geleden nog dat ik een record brak met kortste diary ooit. Ga ik dat record nu alweer verbreken… Oeps!

Deze week heb ik amper foto’s gemaakt. Ik ben druk met werken en ‘s avonds heel moe. En om nou steeds foto’s van de tv te gaan maken, is voor jullie ook niet zo denderend.

Hmmm. Ze smaken nog niet echt ergens naar, maar ik ben echt gek op zomerfruit en kon dit heerlijk geurende bakje dan ook niet laten staan in de supermarkt.

Ook kwam de Lookfantastic box weer binnen voor deze maand. Was hij vorige keer heel saai qua looks, is het dit keer weer een opvallende. De inhoud had ik per ongeluk al ergens op Instagram gezien, maar hij is weer mooi gevuld dit keer. Jullie zien de inhoud binnenkort op Iribella, eerst nog even foto’s maken.

Tot volgende week!

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *