Diary 1 | Gelukkig nieuwjaar!

Mijn eerste dagboek in het nieuwe jaar, weer vol foto’s van wat ik deze week allemaal heb uitgespookt.

De eerste week in het nieuwe jaar, de laatste week van de kerstvakantie. Een rustige week wel, waar ik enorm van genoten heb. Wandelen, familie, rustig aan doen, maar ook veel klusjes in huis doen en ondertussen lekker lezen en bloggen.

Kind op bed, wij een spelletjesmiddag. Dit is Beverbende, dikke aanrader.

Gingerbread koekjes, lekker!

We hebben geloof ik nog nooit zoveel spelletjes gespeeld als in deze vakantie. Dit keer Regenwormen, ook erg leuk.

Dit zijn echte vakantieochtenden, love it.

Aanbieding bij Bol, deze doekjes ken ik nog niet, maar ze zien er top uit. Vooral dat klepdekseltje is ideaal en er zit geen zooi in.

Nog een leuk pakketje, dit bestel ik via de webshop van Kiind. Het is zo’n heerlijk magazine, dat ik ook wat oude edities bestel met een boek erbij. Ben je into antroposofie, dan is dit echt een aanrader.

Oud en nieuw samengevat: regenwormen, beverbende, 30 seconds, oliebollen en nog veel meer lekkers van mijn moeder, gezelligheid, familie en een slapende mini.

De droogbloemen die ik bij Xenos scoorde in een vaas zetten. Tip: koop niet die bos met vlas… Gelukkig is het uiteindelijk wel gelukt om er een mooie bos van te maken.

Dag kerstboom..

Hallo ruimte!

Lunchen bij het Italiaanse restaurant hier in de buurt. Zo vreselijk lekker, echt even genoten met zijn drietjes.

Wandelen en meteen langs de vuilnisbakken bij de supermarkt. We hebben geen eigen bakken in onze tuin, maar ik wil wel graag afval scheiden. Eens per week breng ik alles weg, kleine moeite.

Wandelen met mijn zusje en meteen even wat winkels in. Deze kan ik niet weerstaan, een nieuwe jeans voor onze mini. Het merk Name It zit hem fantastisch, lekker smal.

Topding!

En natuurlijk de eerste Moltalk aflevering, zo blij dat het nieuwe seizoen weer begint.

Tot volgende week!

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *