De Karma lijn van Rituals is vernieuwd! | Beauty

Dao is heel lekker, maar Karma zeker ook! Van de laatste geur is de lijn vernieuwd en uitgebreid, lekkerrrr!

Dus zodra ik hoorde van de nieuwe producten, kon ik mij echt niet bedwingen. Ik heb het een paar dagen volgehouden, maar daarna bovenstaande producten besteld (Maaike, als je dit leest… ja…ik ben gezwicht…). Natuurlijk wilde ik het liefst alle nieuwe producten bestellen, onder het mom van ‘daar moet ik een review van maken’, maar het kan te gek ook natuurlijk.

De Karma lijn is er een met zonproducten en een zomerse geur. Hij was eens limited edition en kwam daarna deels terug in de webshop. Maar nu is hij dus vernieuwd en nog meer uitgebreid. De verpakkingen zijn bijna allemaal anders en er zijn nieuwe producten zoals een shampoo, conditioner, geurstokjes, douche olie, deodorant en waterflesje.

Als je mij een beetje kent weet je dat ik gek ben op zomerse geuren. Van mijn 12 flessen parfum is zeker de helft een zomergeur of speciale zomereditie. Ik hou van licht, fris, zoet en zomers!

Het schuim voor onder de douche heb ik al eens geprobeerd, maar is erg lekker en wilde ik dus nog wel een keer hebben. De verpakking was simpel groen, zoals die van de shampoo. Maar is nu glimmend en donkerder. Maakt weinig uit verder, want het product is hetzelfde.

De shampoo is totaal nieuw, maar ik wil absoluut mijn haren wassen met de Karma geur. Ik heb de shampoo van Rituals al eens geprobeerd in een mini en dat beviel prima. Dus, ja, deze moest in mijn mandje! Ik ben verder niet veeleisend wat betreft shampoo, ik heb normaal haar zonder kleuring en gebruik weinig stylingproducten of tools. Het is dus al snel goed, al vind ik volume en een lekkere geur wel heel prettig.

De hair & body spray was eerst een bed & body spray geloof ik. Maar de geur is exact hetzelfde. Ik heb er een mini van gekregen in de Adventskalender en gebruik ‘m heel vaak. Fijn dus om een grote versie te hebben. Hij is nu tijdelijk afgeprijsd van 17,50 voor 9 euro, dat is helemaal leuk.

Mocht er weer eens een leuke kortingsactie zijn, dan wil ik zeker meer producten uit deze lijn. Het is allemaal zo lekkerrrr!

Liefs Iris


1 Reactie

  1. Maaike
    april 19, 2019 / 07:59

    Haha, gezwicht! πŸ˜‰πŸ™ˆ

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *